Bubbelfredag!

4:08 13 Feb 2015

Good morning wine lovers! Har haft en dag fylld med spännande, kreativa idéer idag. Skoja. Dagen började hos min frisör, där jag grundade med två glas bubbel innan klockan hann slå tolv. Älskar henne! Hon sa att det var champagne, men jag misstänker att det var Chapel Hill. Tur att man inte är så kräsen och inte har problem med att dricka ur plastglas. Sån är jag! Riktigt jordnära. Är inte helt säker på hur lagligt det är att servera alkohol hur som helst på frisörsalong, men det är väl inte mitt problem i vilket fall som helst.  

Sen var det dags för ett brainstormingmöte på Wienercaféet tillsammans med Hanna! Tyvärr så tror jag att det enda som stormade var bubblorna i våra glas. Men men. Tre glas bubbel innan klockan 13.30 är ovanligt till och med för mig. Imorgon lördag kl 19.30 så kör vi iallafall vårt mellonsnack igen och ni MÅSTE kolla! 

Undrar vad man ska göra nu då? Typ…koka lite pasta och pesto, dvs den enda maträtten jag kan laga med självförtroende. Förlåt för lite okreativt bloggande från min sida, men det är inte lätt alla gånger. Aja! 

En kommentar | “Bubbelfredag!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. corny skriver:

    Det känns som att jag verkligen behöver en kommentar från dig angående att Australien ska vara med i eurovision, så jag vet vad jag ska tycka om det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG