Pod Royal

6:28 5 Nov 2014

Ja nu har jag äntligen tagit mig hem från min kungliga dag på stan! SÅ jobbigt! HÄR kan ni äntligen lyssna på hur det lät när jag gästade Svensk Damtidnings podcast Pod Royal. Jag pratade bland annat om hur jag tror att Estelle kommer styra landet i framtiden (enväldig monarki), Sofia Hellqvists prinsessträning i Paradise Hotel, samt min dröm om att åka till IKEA en lördag med drottning Silvia. Jag tror det skulle vara så kul? Tänker mig hur hon skulle gå omkring där i nobelfestklänning, äta en korv med bröd i restaurangen och vinka världsvant till alla hon möter med sin graciösa hand. 

Svensk Dam-redaktionen var väldigt smakfullt inredd, som ni säkert förstår. Det bästa var RÖKRUMMET som ni kan se här på bilden ovan. Här kan man sitta och bolma på arbetstid bäst man vill! Bara en av många arbetsförmåner om man jobbar på Aller Media!

Nä men tycker verkligen att ni borde lyssna på podden faktiskt. Det var ett HISTORISKT möte mellan Nöjesguiden och Svensk Dam! Once in a lifetime, men förhoppningsvis inte sista gången.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG