Förslag på ersättare till Jan Malmsjö

1:01 8 Nov 2014

Igår offentliggjordes det att Jan Malmsjö inte kommer att läsa sitt traditionsenliga nyårstal på Skansen på nyårsafton. Han blev snabbt ersatt av Loa Falkman. Ett lite tråkigt och förutsägbart val om ni frågar mig. Nedan kommer några andra förslag på personer som hade kunnat hantera rollen bättre.

1: Malin Gramer. Programledaren för Paradise Hotel vet allt om hur man håller högtidliga tal och monologer som någon annan har skrivit åt henne. ”Välkommen till 2014 års parceremoni, nej förlåt jag menar Tolvslaget på SVT. Det här året har varit fyllt av drama. Glöm inte bort att det här är Skansen och att vad som helst kan hända…”.

2: Gunilla Persson. Gunilla håller just nu på att spela in pilotavsnittet till sin egen dejtingsåpa på TV3, och har förstått att rätt exponering och marknadsföring betyder ALLT. Tolvslaget på nyårsafton är ett perfekt tillfälle att visa upp sig inför Sveriges samtliga singelmän. Dessutom så kan hennes dotter Erika sjunga ”Firework” av Katy Perry vid tolvslaget.

3: Leif GW Persson. Leffe står och rosslar i kylan och berättar om minnesvärda brott som har begåtts under året som gått. Till sist får han en våldsam hostattack och måste bäras ner från scenen.

4: Chris O’Neill: Chris verkar inte vara känd som någon större talare, men jag önskar att han fick chansen att träna lite! Gärna efter några glas whiskey in på nyårsnatten. Talet avslutas med att han håller upp prinsessan Leonor som Simba i Lejonkungen. Förhoppningsvis så tappar han henne inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp