S: Veckans höjdpunkt!

11:05 30 Nov 2013

junglepussy.jpg

För typ en vecka sedan dök det här omslaget upp på internet, och jag blev direkt extremt peppad. Junglepussy och Tink är två av mina favoriter från de senaste åren, och två av mina stora framtidshopp. Ett samarbete mellan dem kunde inte vara något annat än fantastiskt, och MYCKET RIKTIGT. Jag älskar den här låten! Jag älskar hur Junglepussy lyckas göra något intressant av en ganska klassisk och traditionell östkuststil, hur hon liksom uppdaterar hela det soundet och fyller det med något långt ifrån den sedvanliga snarkiga nostalgin.

Tink ska vi inte ens snacka om, först var det lite ovant att höra henne över den här typen av beat, men jag vande mig snabbt. Allt den tjejen rör blir till guld och jag tror fortfarande att hon med rätt backning har möjlighet att bli en av de största rap/r&b-artisterna inom ett par år.

MEEEEN!!!! Det som fick mig att skrika lite extra när jag såg Junglepussys och Tinks samarbete va såklart omslaget som är hämtat från mitt favvoalbum NÅGONSIN (typ), nämligen Foxy Browns Broken Silence.

foxy_brown-broken_silence-trasera.jpg

På tal om Foxy Brown… hon har nyligen avslöjat att hennes kommande mixtape ska heta ”King Fox” för att Queen-titeln för henne känns överspelad. Personligen har jag inte några enorma förväntningar på hur det kommer låta, men självklart önskar jag mig en framgångsrik Foxy-comeback! Dock känns det som att Junglepussy och hennes goa gäng av hårda New York-brudar är någon sorts reinkarnation av Foxy (och Remy Ma!!), och så länge Junglepussy fortsätter leverera kan jag känna mig trygg!

 

2 kommentarer | “S: Veckans höjdpunkt!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노검증업체 .COM

  2. 토토사이트 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg