S: PARANOID-REMIX, SAMPLINGSNÖRDERI & FRENCH MONTANAS APA

1:57 14 Jan 2014

paranoid-remix.jpg

Vi i VBDFR älskar verkligen Ty$ aka Ty Dolla aka Ty Dolla Sign, jag tror våra kära lyssnare/läsare har förstått det vid det här laget. Jag har varit eld och lågor de senaste dagarna över Or Nah från Ty Dollas kommande EP. Jag har på riktigt lyssnat på Or Nah ca 5-25 gånger om dagen sedan den kom. Jag har lyssnat på den så mycket att jag blivit helt avtrubbad och inte längre reagerar på den bitvis ganska tveksamma texten (Girl is you sucking me or fucking me or nah?). Häromkvällen chillade jag hemma på grund av förkylning och kände mig allmänt miserabel. När jag lyssnat på Or Nah för kanske femtonde gången den kvällen la jag märke till att det där knarrande ljudet i låten låter som gnisslande sängfjädrar. Efter att jag lyssnat kanske ytterligare 5 gånger på Or Nah började jag tänka på en låt jag älskade runt 2005-2007 någon gång som också hade ett beat med sängfjädrar. Jag funderade och googlade lite och kom fram till att det var den här fantastiska Trillville-låten:

Efter att ha lyssnat på Trillvilles Some Cut fick jag två tankar i huvudet. 1. Vafan hände egentligen med Trillville? 2. FAN va likt det där sängljudet låter sängljudet på Or Nah. Efter lite googling stod det klart att DJ Mustard, geniet bakom Or Nah, mycket riktigt har samplat sängljudet från Trillville. När jag insåg att jag själv listat ut samplingen kände jag mig pinsamt nördig men också ganska nöjd. Kanske mitt nördigaste moment sedan jag ägde en amerikansk rapbloggare i ett kommentarsfält angående den sjukt okända rapparen Jane Blaze för några år sedan :)

Well. Jag älskar Or Nah, och nu finns ytterligare en låt från kommande Ty$-EPn att lyssna på. Denna gång handlar det om en remix av en av förra årets bästa låtar, nämligen Paranoid, som för första gången hördes på DJ Mustards mixtape Ketchup. På remixen plockar Ty$ in French Montana och kungen av r&b-rap Trey Songz. Så kul att höra något från Trey! Det har ju varit ganska tyst från Trey sedan han släppte sitt senaste album 2012, nu verkar Trey satsa på någon sorts skådiskarriär, och jag vet inte riktigt vad jag känner inför det. Asså Trey u do u, gör hur mycket filmer du vill, men sluta för guds skull aldrig göra musik!! På remixen lägger Ty$ också en lite modifierad första vers där han nu bland annat sjunger om att ingen av hans bitches käkar rester, det kan ni ju tänka på när ni sitter med era deppiga matlådor resten av januari.

Är så extremt förväntansfull på att få höra hela EPn nu, den släpps om en vecka!

På tal om French Montana, har ni läst om hans apa? För snart ett år sedan blev French Montana hög och köpte två tigerungar, och nu har han allså köpt en apbebis som han har döpt till Julius Ceasor. Det här kan vara bland det bästa/gulligaste/roligaste jag läst om en rappare på länge.

I see you bottle-feeding him and talking baby talk. Does he sleep in bed with you?
Sometimes I change his diaper. He’s like my son. He sleeps in the bed but he a little bad sometimes. You gotta teach him some manners.”

French Montana byter blöja på Julius!!! Hur gulligt???

French och Julius.

6 kommentarer | “S: PARANOID-REMIX, SAMPLINGSNÖRDERI & FRENCH MONTANAS APA”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. SAFETOTO skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트 .COM

 2. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트 .COM

 3. SAFE TOTO skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 온라인카지노 .COM

 4. SAFE TOTO skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트 .COM

 5. SAFE TOTO skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game .,
  ->-> 카지노 검증업체 .COM

 6. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG