H: Kevin Gates så bra orkar inte

2:10 20 Mar 2014

 

Det har varit tyst på bloggen några dagar tror jag? Det har inte varit tyst i våra hörlurar i alla fall. Jag lyckades hitta lite tid tisdags morse till att köpa/ladda ner Kevin Gates nya skiva By Any Means från iTunes / Datpiff. Alltså jag kan inte hantera hur bra den är.

Jag antar att poddens andra Kevin Gates-superfan Sanna också gillar den. Jag vet inte helt, vi ska prata om det i nästa avsnitt (som spelas in på måndag 19-20 och sänds live i radioskanstull.fm). Så därför vill jag inte säga för mycket nu mer än att LYSSNA PÅ DEN HÄR SKIVAN.

 

 

Videon till Amnesia med den framlidne Doe B kom idag på MTV. Så tung sång och så emotional att se Doe B i vdeon. Hoppas inbäddningen fungerar ovan, annars kan ni kolla på den här. Skivan finns ju som nämnt både för gratis nedladdning på Datpiff och som köpes på iTunes. Lyssna på spår sju Movie och försök känna efter om ni ändå inte vill skicka Kevins barn till college (genom iTunes-köp). Lyssna på hela skivan helt enkelt.

 
 
 
Av: Hugo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg