P: Young Scooter – Bra samt svin-bra

3:53 20 Mar 2014

På bilden ser ni Young Scooter. Han är helt OK, vilket jag verkligen uppskattar. Jag kan tycka att det är skönt att lyssna på musik som inte är dålig eller irriterande utan bra, men utan att vara smärtsamt bra, så bra att jag måste engagera mig och få helt hög puls och så. Mer “ahh dehär va chill, fan va gött” och inte som när jag lyssnar på “Malcolm” och blir helt skakad och vill tatuera in allt Jaqe säger.

Exempel på Young Scooter-musik jag lyssnat nästan orimligt mycket på är ett mixtape som heter “Street Lottery” samt en låt som heter “All We Do” och som pajjar hela min “tes” här för där rappar Young Scooter över ett av Zaytovens bästa beats på 10-talet och är jättejättebra. Jag satte den först på en mix jag gjorde en gång som heter FILAFAKKA 2 , som är det sista jag la upp på min soundcloud innan mina gratisminuter tog slut, viket var för över ett år sen. Det är en bra mix, speciellt om en gillar throw-back-klassiker från 2012 som avslutas med förhistoriskt gammal Cormega som går över i typ tio minuters ned-pitchad house med Whitney Houston-vokaler.

Men nog om mig nu :) och nog om Young Scooter också för den delen, enda anledningen till att vi pratar om honom just nu (lol “pratar” jag skriver och ni läser, äkta dominans-kommunikations-relation) är att han har släppt en ny låt nämligen denna:

Som ni ser i soundclouds nya coola stora spelare så är det alltså en (jättebra) låt som heter “Disfunction” där Young Scooter rappar tillsammans med Ciaras pv Future (ett geni), Young Thug (också geni) samt Juicy J (legend). Just Juicy J, som inte är namnet på ett hittills okänt samarbete mellan Juicy J och Just Blaze utan början på den här meningen, är den om står ut mest I den här samlingen rap-män från södra USA och med “står ut” menar jag att han är den minst intressanta av dom idag. Jag får säga så om Juicy eftersom jag har lyssnat på hans musik i femton år, alltså sen han reppade Hypnotize Minds vilket jag nämner för att göra en halvkass segway till att beskriva produktionen på den här låten som “hypnotisk”. Det här beatet är både ett helt vanligt 808 Mafia-beat och ett helt unikt 808 Mafia-beat AT THE SAME DAMN TIME. Slutet på förra meningen var en Future-referens och ser en på, Future är ju med på den här låten! Ok nu är jag bara fånig men jag har inget nytt att skriva om Future just nu så jag kan skriva en grej om Young Thug istället: Undra om alla rappare som försöker kopiera Young Thugs flow just nu även kommer att ta efter hans vana att kalla sina kill-kompisar “lovers”? Det hade väl varit KUL :)

 

PEACE

 

/Petter  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp