P: ”En för mina bröder som lever i Haram” PAAPs mixtape är MVG

1:08 11 Apr 2014

PAAP från postnrområde 165 i Sthlm släppte just sitt mixtape ”RIKSGATAN” och jag är chock-lycklig. Ingen aning om hur man uttalar hans namn (Papp? Pa-ap? P-a-med-apostrof-a-p?) men har en aning om detta: Dehär e MVG i mixtape, detta är en gif som visar mig o resten av VBDFR när vi lyssnar:

lyssna själva ja e för excited för att formulera mig kring detta plus ja har fett bråttom o hinner egentligen inte ens skriva dehär blogginlägget men ja vill va före Hasan PSL haha skoja (eller??? :P) 

 

Om du bara ska lyssna på en låt så börja från slutet o lyssna på ”Salam”  , herrrrrregud så fet. Sen kommer du inte kunna låta bli att lyssna på tex ”Väst” som har samma melodi som ”I Got 5 On It”, ”Det Suger Hårt” där PAAP dissar Jimmy Åkessons mamma (lol), ”Al Capone” som e en jävla bomb där PAAP både säger ”fuck söder” (lol) och skruvar till orden lite på samma sätt som Lorre, bli inspirerad av motivationsmusiken på ”Det Bra Att” och få komplex till ”Komplex”. Ok måste dra men inse att nått nytt stort är fött, avslutar med att lägga en bild som ja tagit från PAAPs facebooksida som är helt rimlig och relavant i sammanhanget:

 

PEACE

/Petter

En kommentar | “P: ”En för mina bröder som lever i Haram” PAAPs mixtape är MVG”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma Watson skriver:

    Thanks for sharing such a Excellent Blog! We are linking too this particularly great post on our site. Keep up the great writing.
    assignment help

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG