S: DEREK KING DITT LILLA GULL JAG ÄLSKAR DIG

1:06 7 Maj 2014

fake_id_cover.jpg

Jag älskar verkligen all västkust-R&B som dykt upp i kölvattnet av till exempel Ty Dollas, HBKs och DJ Mustards framgångar. Hela det DJ Mustard P-Lo-soundet är fan som gjort för R&B. En av alla dessa västkust-artister som levererat SVINBRA R&B på den typen av produktioner är Derek King, som precis släppt sitt debutmixtape Fake ID. Jag är kär. Det är SÅ JÄVLA BRA, det är känslosamt, catchy och får mig att längta så eeeeextremt mycket efter sommaren. När mina andra stora R&B-kärlekar just nu, till exempel August Alsina, mest gör fuck boy anthems så gör Derek King extremt gulliga låtar där han sjunger om att inte ge upp på kärleken och hur dedicated han är till den där speciella tjejen.

Min absoluta favvolåt från Fake ID är helt klart Wondercall där refrängen JÄVLIGT OVÄNTAT är hämtad från Oasis Wonderwall. SÅÅÅ jävla random. Återigen är Derek King kär och gullig, ”baby after all, you gon be that one that I call”. Låten gästas av Rayven Justice, en annan jävligt lovande västkust-R&B-kille som bland annat gjort detta mästerverk.

ALLTSÅ NI _MÅSTE_ lyssna på Fake ID, det är 100% gulligt, catchy, glatt och mysigt från början till slut och alla produktioner är GULD. JAG ÄR ELD O FUCKING LÅGOR!!!

yaaaaasssss.gif

(ungefär såhär såg det ut första gången jag lyssnade på Fake ID)

Mixtapet hittar ni självklart för gratis nedladdning på DatPiff. Lol på en av kommentarerna: ”teeflii should of been on this and mustard should of prod at least 1 track”. HAHA det svider att när allas nya favvo DJ Mustard inte behövs på grund av att personerna som faktiskt kom på hans sound gör det bättre själva :))

En kommentar | “S: DEREK KING DITT LILLA GULL JAG ÄLSKAR DIG”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노검증업체 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG