S: Teyana Taylor KÄMPA VIDARE GUMMAN GE ALDRIG UPP + YO GOTTI JAG ÄLSKAR DIG

2:59 13 Maj 2014

maybe.png

HELVETTTTTTE va jobbigt att försöka blogga idag när både Petter och Hugo langat två episka jävla blogginlägg. SÅ JÄVLA JOBBIGT att både va ensam tjej i VBDFR och va tråkigast i bloggform*.

Men whatever?! xoxo jag kör.

Jag minns första gången jag stiftade bekantskap med Teyana Taylor, hon var med i ett avsnitt av MTVs My Super Sweet Sixteen och jag tyckte att hon verkade vara ca världens coolaste person. Det var mitt i den där hipster-eran när alla hade EXTREMT färgglada kläder och shuttershades var något helt normalt att ha i fejset. Detta var cirka 2006, alltså en evighet sedan. Sen dess har Teyana kämpat och kämpat och kämpat med sin karriär. Släppt lite floppande låtar, skådespelat lite, haft massa drama med Chris Brown och innehaft inte mindre än två skivkontrakt. Teyana är sedan 2012 signad till GOOD Okay Music och har gästat lite låtar här och där.

Nu verkar det som att det äntligen är dags för Teyana att släppa en singel på Okay Music och här ovan kan ni lyssna på den DOCK I RADIO RIP men who gives a fuck. ALLTSÅ FÖRLÅT MIG men jag älskar den här låten!!!! Och jag måste säga att den största behållningen är Yo Gotti. Hugo har ju tidigare konstaterat att Yo Gotti är en eeeextremt fet rappare, att man älskar hans röst, men att han sällan presterar bättre än när han säger ”it’s yo boy Yo Goooooottiiiiiii”. Här gör han bättre än så ifrån sig. På riktigt, Yo Gotti borde släppa ett helt mixtape (för vem fan bryr sig om album?) där han bara rappar sådär slött och hest som han gör i början av Maybe. Just det, på tal om bra rapröster, Pusha T är också med på låten även om man bara får höra en liten snutt av hans vers. Jag älskar refrängen också, men är den inte lite väl mycket lånad från den här Rocko-låten som jag FULLKOMLIGT LYSSNADE SÖNDER 2010 eller när fan den kom.

På tal om Yo Gotti, tänkte bjussa på en av mina absoluta favoritlåtar i genren ”hyfsat obskyr R&B som knappt går att hitta på internet längre men där jag som enskild person garanterat står för minst 30% av låtens samtliga lyssningar någonsin”. Yo Gotti gästar en Keke Wyatt-låt från 2007 (2008?), hämtad från hennes shelvade (finns det någon bra svensk översättning av ”shelved”?) album Ghetto Rose.

Keke Wyatt ft. Yo Gotti – This That by www.RappestRap.blogspot.com on Grooveshark

HAHAHA kolla på den lilla jävla spelaren? SÅ PASS RARE.

Mer kul om Yo Gotti: hans jewellery game är PRETTY DAMN GOOD.

yo_gotti_chains.jpg

*Jag är ofta väldigt rolig i annan form, tex i radio och ffa i den så kallad verkligheten. Aja whatever.

3 kommentarer | “S: Teyana Taylor KÄMPA VIDARE GUMMAN GE ALDRIG UPP + YO GOTTI JAG ÄLSKAR DIG”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. klingeltone skriver:

  Das Bild eines Jungen, der Musik hört, ist sehr süß, weil ich Musik mag und deshalb Mitleid mit ihr habe. Mein Lieblingsakkord ist Cm und ich lade gerne Klingeltöne herunter. Das Erstellen von Klingeltönen gehört zu den Künsten, die Menschen mögen.

 2. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 토토사이트 .COM

 3. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노검증업체 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp