H: Ny sång med DJ Mustard med 2Chainz & Ty$

10:34 13 Maj 2014

 

Det finns exakt ingenting orginellt med denna sång – MEN den existerar och den är la go nog så den kommer spelas och höras så ni kan likväl börja redan idag:

 

 

Meningen ovan spelaren är det enda som går att säga om den där sången. För vid det här laget har alla hört 100 DJ Mustard-beats, vi har hört 100 Ty$-verser om sina thots och deras kn*llande och vi har hört 250 2Chainz-verser om big bootys och lyxlirar-livet han lever (extremt av honom att rappa om dusch-sex utan att nämna Mimi-tapet btw). Så vi kan det här. Det blir väl gött med när DJ Mustard jobbar med 2Chainz & Ty, Det är sen gammalt.

För jag kan inte vara den enda som känner så här? Att DJ Mustard befinner sig i eller redan har passerat sin peak som världens hetaste producent, denna runda iaf. Detsamma gäller ju Ty så klart, Jag känner folk som kan prata och jogga och sånt idag men som inte ens existerade när My Cabana kom.

Så min förhoppning är att den här regressions-grejen som alltid sker ska ske lite snabbare den här gången.

Dvs: DJ Mustard och Ty märker att folk inte är lika hype på deras musik längre genom att de t ex får mindre betalt för beats/verser, de försöker fånga massan ändå med några sjukt försenade album, misslyckas såklart så de blir ledsna, röker för mycket gräs och tröttnar på nya lyxlirar-vanor som ismocha-kaffe, letar upp den gamla goa bryggaren och börjar söka inspiration här och där och plötsligt när de letar igenom den gamla beat-högen råkar iTunes Shuffle spela upp detta gamla tape:

 

 
 
Ty & Mustard till varandra:

Just det. Vad fan hände med Whoop! 2 som i lovade fansen 2012 typ. Vad fan hände med Joe Mo$e$ (uttalas Joe Mo DollaSign E DollaSign), har inte sett honom sen vi bytte studio och aldrig gav honom den nya adressen efter att blev så där jobbig när vi bytte ut hans bra vers mot en påtaligt sämre Bob-vers på Paranoid.

 
Dit vill jag ha dom, snabba på regressions-perioden så ni kommer dit snart tack.
 
Gör Whoop! 2 nu! VBDFR har längtat sen vi spelade Don’t Stop i podden försommaren 2012. Vi har längtat efter en spännande Ty$ sen Beach House 1 kom! För även om Joe Moses har lite extra underhudsfett så klarar han sig inte utan rap money hur länge som helst. Gör Whoop! 2 nu (alltså efter att ni kört ner er och behövt hitta inspiration så att det låter hungrigt).
 
Med allt detta sagt.
 
Jag har inget som helst emot denna Hurricane Chris och Lil Boosie-hit Ratchet producerad av DJ Mustard. Den kom alltså bara dagar efter att jag spelat She Bad ute på klubben första gången sen 2010 kanske.
 
 

 
Av: Hugo

4 kommentarer | “H: Ny sång med DJ Mustard med 2Chainz & Ty$”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ross Taylor skriver:

  Thanks for sharing such a Excellent Blog! We are linking too this particularly great post on our site. Keep up the great writing.
  assignment help

 2. Safe Toto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노 사이트 .COM

 3. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노검증업체 .COM

 4. SafeTOTO_H8 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg