H: C-Loc (han som grundade Lil Boosie): fortfarande grym

8:00 2 Jun 2014

 

Jag skrev massa om C-Loc för några veckor sedan när han börajde följa mig på Instagram så om ni inte vet vem det är så kan ni läsa/lyssna ikapp lite snabbt här. Om ni inte orkar läsa ikapp kan vi säga så här bara: C-Loc är en Baton Rouge-rap-veteran som jobbade lite med No Limit nån gång på 90-talet och som satte igång karriärerna för t ex Lil Boosie, Max Minelli och Boo Rossini.

C-Loc borde vara för gammal för att göra bra musik nu och det kanske stämmer för det mesta och för de flesta. De flesta trycker nog inte ens på play när de ser att en ny C-Loc-video har kommit, och ännu färre orkar sitta igenom det skrala skådespelet där C-Loc och Spitta ska visa sig hårda. Jag gjorde det dock och jag blev fan mini-knockad när musiken drog igång över 3 min in i videon.

Detta är typ en mini-variant av Hustle & Flow fast i Baton Rouge istället för Memphis. Det är så logiskt att detta är den Spitta inspireras av, nu när jag ser dem i en video tillsammans.

Av: Hugo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp