VIDEOPREMIÄR: GMANE – Wood Wheels Turning

7:41 10 Dec 2014

unnamed.png

 

Jag började följa Alabama-rapparen GMANE på instagram i somras eftersom jag hade hört att han skulle spendera en dryg sommarmånad i Sverige. Belöningen kom nästan genast i form av extremt mysiga bilder från nån lantmarknad i Skåne, Estrellas lättsaltade potatischips i studion, turning torso vid solnedgången, bild på den där staty-pistolen med knuten pipa och massa liknande. Tyvärr missade jag alla hans spelningar i Skåne och Vårberg men jag kommer ändå att få ta del av det som blev till under hans Sverige-vistelse. 

Gmane spelade nämligen in albumet Eurotrap under sin resa – och vi får höra första bidraget redan nu i form av videon till Wood Wheels Turning som har premiär här nedan! Större delen av skivan spelades in i Alabama-producenterna Block Beattaz studio i Landskrona på Block Beattaz-beats. På Wood Wheels Turning, första smakprovet från skivan, hör vi dock ett Chris Change/Level 8-beat med några klassiskt block beattaz-svävande GMane-verser. Change är eventuellt med i Block Beattaz nu så det kanske räknas som ett Block Beattaz-beat detta också.

Hursom! Det är väldigt kul att Alabama/Sverige-kopplingen fortsätter vara stark. Jag vet att TrappmusikAggy och norska Soul Division också kommer ha produktioner på Eurotrap och minst någon av Trappadon, Tuben, Ivory, Larsiveli (Norge) och Sune (Urban Ninjas) kommer gästa som vokalister. Vi i VBDFR känner lite extra för just detta transatlantiska samarbete eftersom vi spelat in avsnitt både med producentstjärnan CP från Block Beattaz, Alabamas största grupp G-Side och med flera av de inblandade svenska artisterna såsom Trappmusik och Ivory.

 

eurotrap_cover.jpeg

 

Videon är inspelad av Irika och klippt av Trappadon. Beatet är Changes och inspelningen är gjord av CP. Tryck genast play för här är välrdspremiären av GMANEs Wood Wheels Turning:

 

5 kommentarer | “VIDEOPREMIÄR: GMANE – Wood Wheels Turning”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Klondike is one of the famous games and likes also all over the world if you are the person of office then in blank time you can play it online and enjoy your time klondike solitaire online it’s an ultimate version of solitaire klondike.

  2. Thank you so much for sharing these amazing tips. 카지노사이트원

  3. I must say you are an incredible writer, I love the way that you describe the things.
    카지노사이트777

  4. Thanks for posting this valuable information, really like the way you used to describe. 카지노사이트가이드

  5. Hope I’ll get such posts in future too. 먹튀검증

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG