MIXTAPE: PAAP – Riksgatan 2.0

9:57 16 Feb 2015

skarmavbild_2015-02-16_kl._09.43.59.png

 

Jag ska erkänna att jag inte hunnit lyssna ens fast att detta tape är två dagar gammalt! Men det är värt en bloggpost helt utan lyssning, PAAPs förra tape Riksgatan var ändå en av mina svenska favoritskivor från förra året. Så antar helt utan att ens ha hört mer än en sekund att jag kommer gilla Riksgatan 2.0. Skivan kommer definitivt få några spelningar i mina hörlurar.

Jag anser det värt att nämna att detta är en så kallad ”EP”. Jag har uppfattat att en EP är som ett album men lite färre låtar, men jag vet inte varför det heter just EP eftersom jag inte äger någon LP-maskin. Men! Jag har tidigare i hemliga forum (aka VBDFR Uncutt) förutspått att 2015 blir EPns år i svensk rap. Ingen jätteavancerad spaning efter 2014 jag vet, men ändå.

Så vi får väl se om Paap följer det (av den cyniskt lagda) väntade formatet:

 

skarmavbild_2015-02-16_kl._09.46.58.png

 

 

Det samhällskritiska inslaget på skivan i Rik som fan hörde vi redan när den premiärades på Kärleksattacken när VBDFR gästade i oktober. 

Riksgatan 2.0 hör ni på Spotify nedan. Den finns även i iTunes om ni vill ha era fysiska greppbara mp4s. Om ni gillar skivan och detta är första gången ni hör Paap rekommenderar vi er att lyssna på VBDFRs intervju med Paap i avsnitt 62.

 

2 kommentarer | “MIXTAPE: PAAP – Riksgatan 2.0”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Pontus skriver:

    Hej och tack för en sjuuukt bra pod! Jag lyssnar alltid när jag diskar eller gör nåt annat trist. Ni gör det tråkiga uthärdligt + fixar så att jag hittar ny superbra musik! Big up!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp