Ni kan inte tro vad som hände med Priceless Da Rocs karriär

12:41 5 Mar 2015

 

…den fortsatte typ som väntat. Yiken blev ingen megasuccé (men fortfarande underhållande) men Priceless Da Roc verkar ha skaffat sig en karriär ändå. Syskon-dansen yeet och yeetens fanbärare The Ratchets har för övrigt också mot alla odds lyckats skapa sig en karriär trots att det inte blev nåt mer av yeet (ni hör exempel på det i ännu osläppta avsnitt 86).

Priceless Da Roc har varit en av dom rapparna i bukten som inte riktigt platsar som medlem i HBK, men som gjort så pass intressanta grejor att DJ Carisma släppt hans tape. Det är typ som att Priceless var en restaurang som precis missade att få en michelin-guide-stjärna (aka platsa i HBK som Micke Boman) men istället fått en offentlig rekommendation av typ Gordon Ramsey. Det är allstå fortfarande rätt jävla bra.

I veckan släppte han alltså sitt nya tape Forever California som presenteras av DJ Carisma. Hämta det från livemixtapes här och kolla några av sångerna som har videos nedan (de gamla yiken-sången hör ni här). 

 

En kommentar | “Ni kan inte tro vad som hände med Priceless Da Rocs karriär”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG