Yasins mixtape är här

11:40 15 Maj 2016

yasin

YASINS MIXTAPE ÄR HÄR *fem eld-emojis*  ”Här” betyder som vanligt på youtube , närmare bestämt på Ghetto Super Stars youtube-kanal. Där tycker jag ni ska lyssna på det, först och främst eftersom det kommer reklam nån gång ibland vilket jag utgår från ger Yasin och dom andra några slags pengar. Plus för att det är där den här musiken lever, det är som att läsa en bok på originalspråk, se ett lag spela på hemmaplan om man gillar sport, äta en mosbricka på plats i Göteborg, ah ni fattar. Men, låtarna finns också inofficiellt uppladdade på soundcloud så vi har också gjort en lista åt er:

Yasin rappar ”grabben han är hungrig som det vore Ramadan/du klagar på misären, det märks du inte van” och Jaffar gästar på en låt och lägger ”skalar dörrar som potatis/svartklädda som lakrits”. Om du gillar rap och inte lyssnar på det här, stanna upp i ditt liv och fråga dig själv vad du egentligen håller på med. Dree Low, som jag pratar om i avsnitt 107, är också med på den låten. Det är den enda med gäster, resten är bara Yasin hela tiden vilket jag inte har nått emot över huvud taget. Hade Yasin också, som Jaffar, valt att släppa sitt mixtape för 500 kr på bränd cd-skiva hade jag suttit på tuben för att möta upp o handla av Hasti B för länge sen, men det slipper jag alltså den här gången.

Ok har egentligen inte så mycket mer att säga för tillfället, nu lyssnar vi

JALLA DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ *Yasin voice*

 

/Petter

 

3 kommentarer | “Yasins mixtape är här”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. saga skriver:

  TUNGT att ni skriver om detta DUNDER!

  MEN det är inte dom som lagt upp på soundcloud, utan nån annan. Så om ni vill backa dessa genier hälsar dom att ni gärna får länka TYDLIGARE direkt till deras kanal GSSTV så kommer omslag och deras visningar osv eller direkt tillåtarna där.

  <3

  1. Vad blir det för rap? skriver:

   HEJ SAGA :D

   Vi fattar din poäng o har uppdaterat i inlägget! Dock tror jag att dom som främst lyssnar via youtube redan har hittat till detta för länge sen o inte brukar upptäcka nytt Yasin-material via den här bloggen, och att många av dom som läser den här bloggen inte är den typen av lyssnare som lyssnar på musik via youtube på det sättet.. Men som sagt, bra poäng!

 2. Jalla då skriver:

  Jallaaaa då

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp