Bobby Brackins med viktigaste släppet idag!

8:29 13 Maj 2016

 

Jag har sett flera stycken människor på internet dela med sig av informationen att artister som Chance the RapperBoosie och Post Malone har släppt skivor idag. Kul för dom! Kul för oss alla att det kommit så mycket musik. Jag vill bara meddela att det viktigaste släppet idag alltså är skivan To Live For av Bobby Brackins. 

Det är Boosies (eller som autostavningen kallar honom: Bosse) femte album i år så han får vänta pga ej brist på Boosie-musik i år.

 

 

Jag och Bobby Brackins har mycket gemensamt. Eller främst en sak då. Vi började ha ej baggy byxor ungefär samtidigt. Mina byxor hade blivit gradvis mindre baggy år för år sedan jag sydde mig ett par extremt baggy jeans i syslöjden i årskurs sex., Typ 2007-2009 när jag var uppåt 20-22 år hade jag så pass smala jeans att de skulle räknas som påsiga i Sverige och skinny i USA at the same damn time.

Det var väl en del av anledning till att jag fastnade för Bobby Brackins musik. På den tiden  hette Young Bob eller allra oftast Young Bob from Go Dav. Det var säkert 5% av anledningen till att jag gillade hans musik. 30-40% av anledning var att han har så bra melodier och musiköra och största skälet till att han är en favorit sen snart tio år tillbaka är att han har en så sjukt fet röst.

Tyvärr har han lagt en stor del av sin karriär sen dess på att bli en av USAs bästa låtskrivare. Några grammy-nomineringar för jobb med Tinashe, Chris Brown, Kehlani, Zendaya bl a har uppmuntrat honom till att göra annat än att sjunga och rappa själva så mycket som jag hade önskat. Han har lyckats knyta ihop Bay Areas musik-sound med LAs artistscen också, nån gång där i samband med att han bytte namn till Bobby Brackins. 2011 släppte han en skiva med Ty$ och YG och det var första gången vuxna rappare från LA gjorde post-based och post-jerkin, sen därnånstans gick DJ Mustard från att vara en mixtape-DJ till en superproducent.

Hursom, där har det nånstans uppståt en lucka. Jag har velat höra mer Bobby Brackins musik och det tar fanemig åratal innan hans skiva äntligen kom. Men idag är den här!

Jag har inte lyssnat på den ännu pga livet, men ska det genast. Litar helt på att allt är minst lika bra som de låtar vi hört tidigare, My Jam, Hot Box och Joy Ride. Ända risken egentligen är att han och Ty$ fått lite väl mycket feeling med nåt stränginstrument.

Nu kör vi. Ett två tre play! Ole dole doff kör!

 

 

/Hugo

En kommentar | “Bobby Brackins med viktigaste släppet idag!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lisa skriver:

    I think that you need to check out this post https://domyhomework.guru/blog/best-high-schools-in-america for some great tips about different USA high schools. Good luck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG