min spellista i helgen

12:21 6 Maj 2017

 

Nya Kendrick menar ni allvar? En undrar ju…

Ja okay jag vet att ni menar allvar, jag känner det inte bara. Eller, jag försökte ta ett jogginglopp till skivan men jag hade problem med att klara av det så satte på nya RHQ eller nya Playboi Carti eller nåt annat toppen. Det inte musik som för fungerar att lyssna på i praktiken.

Nog om det. Nedan är tre andra skivor från Kalifornien som kommit senaste veckan som jag kommer lyssna på fram till sommaren minst.

 

 

Om ni lyssnat på senaste VBDFR vet ni att Sanna och Petter önskade sig just ett solo-projekt från SOB x RBEYhung To. Det kom direkt. Se till att följ min spellista 2017 grejerna Q2 så hör ni sånt här direkt när jag lägger in det.

 

/Hugo

3 kommentarer | “min spellista i helgen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Bill skriver:

    Ouff, tre spår in i Nef och dör lite av fetheten. TACK för all bra skit ni gett hittills. Kom in till Rich Gangs peak (bra start!) och sen dess har ni spice:at upp min lifestylee som Nef skulle sagt

  2. meh skriver:

    playboy carti > kendrick Lamar? snälla avgå

  3. After finish one step you can come directly on the how it will be in the progress and what make it very easy for the usable. This actually show the next name of windows and its related uses also.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG