min spellista i helgen

12:21 6 Maj 2017

 

Nya Kendrick menar ni allvar? En undrar ju…

Ja okay jag vet att ni menar allvar, jag känner det inte bara. Eller, jag försökte ta ett jogginglopp till skivan men jag hade problem med att klara av det så satte på nya RHQ eller nya Playboi Carti eller nåt annat toppen. Det inte musik som för fungerar att lyssna på i praktiken.

Nog om det. Nedan är tre andra skivor från Kalifornien som kommit senaste veckan som jag kommer lyssna på fram till sommaren minst.

 

 

Om ni lyssnat på senaste VBDFR vet ni att Sanna och Petter önskade sig just ett solo-projekt från SOB x RBEYhung To. Det kom direkt. Se till att följ min spellista 2017 grejerna Q2 så hör ni sånt här direkt när jag lägger in det.

 

/Hugo

6 kommentarer | “min spellista i helgen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Bill skriver:

  Ouff, tre spår in i Nef och dör lite av fetheten. TACK för all bra skit ni gett hittills. Kom in till Rich Gangs peak (bra start!) och sen dess har ni spice:at upp min lifestylee som Nef skulle sagt

 2. meh skriver:

  playboy carti > kendrick Lamar? snälla avgå

 3. After finish one step you can come directly on the how it will be in the progress and what make it very easy for the usable. This actually show the next name of windows and its related uses also.

 4. Ivan skriver:

  Hej killar;… Jag har goda nyheter att dela med mig av här, jag har precis upptäckt en ny lösning för att hitta sann kärlek och sätt att få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 år av skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan min ex kärlekspartner kom tillbaka till mig direkt utan att tigga honom att komma tillbaka och jag ringde eller sms:ade honom inte heller. Jag läste liknande kommentarsinlägg på en blogg om Oduduwas stora krafter och jag hittade hans e-postadress på samma blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa min ex-kärlek. Han svarade på mitt meddelande och sa att mina problem är lätta för honom att lösa. denna kärleksbesvärjelse besvärjelse böner procedur verkligen fungerar för mig som magi, jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa kärlek spellcaster, du bör prova det idag om du vill ha sann kärlek, vill du få tillbaka ex kärlekspartner, eller om du vill ha en kärlek charm att få tag i min kärlekspartner att älska och lita på dig för alltid.
  Få gratis onlinekonsultation nu via: WhatsApp; +2349129715420
  e-post: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  tacka mig senare; leende.

 5. Students who wish to gain good scores on the SA1 examination can download and practice the question bank with suggested answers and study properly. Board experts have prepared the CBSE Class 6 SA1 Sample Paper 2023 CBSE 6th Class Question Paper according to the new exam scheme based on the revised syllabus. Students who wish to gain good scores on the SA1 examination can download and practice the question bank with suggested answers and study properly. Board experts have prepared the CBSE Class 6 SA1 Sample Paper 2023 according to the new exam scheme based on the revised syllabus.

 6. joseanderson skriver:

  Achieving the SAP-C02 AWS Certified Solutions Architect Professional certification is a remarkable feat that can propel your career to new heights. By thoroughly understanding the exam domains, leveraging study materials, gaining hands-on experience, and honing your skills through https://www.dumpsaway.com/SAP-C02-dumps, you can confidently tackle the certification exam and emerge victorious. Remember, this certification is not just a testament to your expertise; it’s a gateway to exciting opportunities in the ever-expanding realm of cloud computing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp