Splaykontor och lägenhetsvisning

9:32 21 Sep 2013

Hola guapas,

idag har vi softilerat på Splaykontoret hela dagen. Hela dagen. Från tio imorse till fyra i eftermiddags. Spelade in en sketch med IJustWantToBeCool (som kommer komma upp på Splay om ganska exakt en månad), hade pizzakalas och spelade hästspel. Muy intressante. Vet inte vad trevligt heter på spanska. Så, ja: intressant.

Sen var vi på lägenhetsvisning i/på Henriksdalsberget. Simon kollade hur bussarna gick dit men SL-appen var dum i huvudet så det slutade med att vi var där mer än en timma i förtid. Dödade tid med att sitta och frysa. Vi må vara kreativa på internet men i verkligheten – not so much.

Här satt vi alltså och huttrade. Och så fick vi nu precis ett mail om att lägenheten hade gått till nån annan. Wiho. Vi frös alltså i onödan. Suck. Så jobbigt att bo i ett i-land.

4 kommentarer | “Splaykontor och lägenhetsvisning”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Alltså.. Splay? Vad är det? Förkortning för Svtplay? Lycka till med lägenhet!

    1. Anonym skriver:

      Svar till FannyNej, splay är ett partnernätvärk som samlar svenska youtubers så att man kan följa alla olika som är med där om man följer splay. Det är muy krångligt att förklara men lyssna någonstans i podcast á la simon och clara eller sök på splay på youtube. #lååångtsvar

  2. Anonym skriver:

    Muy simpático!♥ ;)

  3. Anonym skriver:

    Åh, längtar till den kommer upp! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg