Jogga

6:35 13 Nov 2013

Ikväll har jag sprungit!!! För första gången sedan… det var varmt ute. Och det kan ni ju räkna ut själva hur längesen det var. Men jag köttade som aldrig förr, sprang till och med längs Strandvägen för första gången. Ska mäta upp sträckan så fort jag duschat men var ute i ganska exakt en timma, så säkert en mil i alla fall.

Look at this swetty mama

image

Förresten, någon som är intresserad av att köpa mobilen jag har? En Galaxy S4 Active, vattentät och helt felfri. Använt den i typ tio dagar och säljer eftersom jag vill köpa en vanlig S4 istället, som har snäppet bättre kamera. Vill ha ca 3500kr för den. Finns det nån som är seriöst intresserad kan ni maila mig på claraslajfern@hotmail.com!
image

2 kommentarer | “Jogga”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lotta skriver:

    Hej Clara, jag hade tänkt kommentera under ”rätt” inlägg men nu hittar jag inte….iaf du sa i ett av dina menskopps inlägg (rätt så nyligen) att du hade en beläggningskant i koppen, du kokar väl koppen efter varje mens? (jag tror inte man ska få någon beläggning om man kokar den) och sa du att det läckte och det gör det ju om den inte sitter/sluter tätt kring livmodertappen (?) hur som sluter det tätt så ska det ju inte läcka…. Själv är jag dödsförälskad i min kopp och beundrar braiga dig något djävulskt.
    KRAM!

  2. Rebecka skriver:

    Ganska tufft av dig att springa ända till strandvägen! Den ligger nämligen 10 km från där jag bor, i Petalax, en liten by i Finland. höhö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG