Har gått från glad till ledsen till glad igen tio gånger den senaste timman

1:54 19 Dec 2013

Såhär glader är jag idag:

FASTÄN det är en sån dag då man bara känner sig trött, tjock och äcklig. Kom i säng strax efter fyra inatt eftersom vi suttit på Splay och klippt klart det allra sista av julkalendern, och gick upp klockan åtta för att vinka av en hemåtresande Simon.

Resultat = ögonglober som värker och vill upphöra existera för bara en liiiten liiiten stund, självkänsla i höjd med den 10cm höga låda på golvet där jag förvarar mina bindor och en hemlängtan som snart skaver hål i både bröst, halsgrop och ögonlock.

Men ändå, någonstans där inne i skallen, typ fem centimeter in bakom höger öra, kan jag ändå känna att jag är lika glad som på bilden. För jag ska åka hem till Göteborg. Om sex timmar kommer jag att vara hemma. Jaaaaaaaaaaaaa.

3 kommentarer | “Har gått från glad till ledsen till glad igen tio gånger den senaste timman”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elvira skriver:

    Hej Clara! Jag tycker jättemycket om dig! Du är inspirerande och rolig i allt du gör, men jag har en sak jag vill säga. I början av den här terminen skickade jag ett mail till dig och bad om din auto. Du svarade och sa vad jag skulle göra, och jag gjorde det, men jag fick aldrig någon auto. Så jag mailade igen och du sa att du skulle skicka den nästa gång du var hemma. Men på din blogg har jag läst att du varit hemma flera gånger, men jag har fortfarande inte fått något. Snälla, skicka till mig!

    1. Clara Henry skriver:

      Hej Elvira!
      Tack för dina himla fina ord! Jag svarar alltid på autografbrev, så den enda rimliga anledning jag kan komma på är att du antingen råkat skriva fel adress eller att den försvunnit på väg till eller från mig. Sjukt tråkigt om så är fallet, men har du lust så testa en gång till! Maila mig om du behöver adress osv. Kram!

  2. Anna skriver:

    hhaha, åå, känns som att du hatar mitt älskade Stockholm. Du verkar våndas nåt otroligt varje gång du är här :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg