En norsk en tysk och en glömsk idiot

5:55 28 Jan 2014

Nu ska ni få höra en rolig historia:

Det var en gång en norsk en tysk och en bellman. Ingen kunde hitta sin mobil. Norsken kollade överallt. Sen kollade han i sin jackficka. Där var mobilen!

Tysken kollade även han överallt. Sen kollade han i sin handväska. Där var mobilen!

Bellman kollade även han överallt, men hittade inte mobilen någonstans. Han gick och lade sig och var jätteorolig att försova sig utan larm, men som tur var vaknade han när hans pojkvän gick upp så det var lugnt. På morgonen gick han för att hämta sin dator på skrivbordet. Han lyfte upp den, och där under låg mobilen!

HAHAHAHAHAJA

image

Byt nu ut Bellman mot Clara Henry så får ni historien om vad jag gjorde igår och imorse. Kul va. En historia att berätta för barnbarnen.
image

7 kommentarer | “En norsk en tysk och en glömsk idiot”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ida skriver:

    Detta händer även mig väldigt ofta, såklart får man panik!

  2. Stellis skriver:

    Allt du säger är roligt kvinna! Det är så underbart att bara flabba lite åt vardagsproblem som även ens största förebilder har och du är ca den enda som delar med sig av sånna <333 O så e de skitkul när du pratar om mens oxo för typ ingen vågar prata om mens och mens e kul. lol. Men seriöst, jag älskar dig.

  3. Becha skriver:

    Haha, trodde först att du försökte modernisera med att göra bellman till bög. Hahaha, det skulle ju också va nåt de!

  4. tess skriver:

    hej clara :))

    jag kunde inte hitta din mejl (om du har någon what do i know) så tänker göra en fin liten rant på hur mycket jag älskar dig här nere :))
    Mest vill jag väl bara tacka dig för alla dina fantastiska feministiska inlägg/vloggar/osv. Själv har jag alltid varit ganska ”hahha vaginor hell yes”, men det finns ju många missledda själar där ute som behöver lära sig att kvinnor inte alls är vek och hur sexistiska de är.

    Och eftersom din målgrupp är typ 12-18 åringar så är det ju perfekt. Det är i den åldern man formar åsikter så varför inte leda in dem på den feministiska banan? (lol feminist banan baddumtssh).

    hela den här kommentaren är troligtvis ganska förvirrande. Men tack för att du visar unga kvinnor att man kan vara feminist utan att vara helt jävla psycho.

  5. Julia skriver:

    That face:D Löve it.

  6. Elin skriver:

    ”.. och en bellman” Asså haha! Vad är en bellman (skrev ballman först)? Kära Klara det heter ”.. och Bellman” Bellman är en person. Älskar att rätta folk eftersom jag också sade fel liite för länge :)

  7. Elin skriver:

    hahaha skitroligt! ( är inte sarkastisk) jaha Bellman utspelar sig som bög…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg