Mot Melodifestivalen!

8:10 30 Jan 2014

Hola familjen

Om två timmar åker jag mot Melodifestivalen i Malmö. Är så himla taggelicious att det är inte klokt. Såhär taggelicious är jag dock på att äta frukost:

image

Ett glas c-vitaminbrustablett. Mmmm!

Mitt livs största ilandsproblem just nu är dock om vi ska åka flyg eller tåg tillbaka från Malmö. Ska vi åka flyg har jag ett litet problem och det problemet stavas vätskor samt tre handbagage varav ett är för stort. Inväntar sms med besked om huruvida jag är körd eller inte.

Nu fick jag svar. Vi ska åka tåg. Poooooh.
image

9 kommentarer | “Mot Melodifestivalen!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Shakespeare skriver:

    Vätskor eller väskor, det är det som är frågan.

    1. Clara Henry skriver:

      Vätskor. Som i att man bara får ha 100ml-förpackningar i handbagaget. Och det äger jag knappt några.

  2. Maja skriver:

    Jag ska vara en liten ljuspraktikant på mello under ett par dagar i Lidköping och en dag i Stockholm, hoppas verkligen på att träffa dig då!

    1. Clara Henry skriver:

      Åh, kul!! Säg hej om du ser mig!

  3. Sofia Lindström skriver:

    Ok keminörden inom mig skriker. Måste få fråga om du tar en hel brustablett? Gör snälla inte det pga i de flesta fall är det flera hundra gånger mer askorbinsyra (C-vitamin) i dem än RDI. Hahah gud är sån Classic naturare men…. Du kissar i princip ut hela tabletten, och för mycket askorbinSYRA kan, (finns inte jättemkt forskning om det men man kan dra slutsatsen att det inte är särskilt bra med flera hundra och ibland tusen gånger mer askorbinsyra än vad forskarna rekommenderar), verka surt på magen och, hänvisar till min kemilärare, hämna immunförsvaret. Men iaf tkr du kan fortsätta med tabletterna men dela den i mindre bitar. /patetisknaturare ps. du är bästttttttttt (trots att du gått samhälls???)

    1. Stefan Ivarsson skriver:

      Tror nog att magen får en surare stöt när man sveper en cola som bland annat innehåller fosforsyra. C-vitamintabletten är nog i samanhanget ganska harmlös. Vill man få i sig C-vitamin får man dock mer av att äta en apelsin.

    2. Clara Henry skriver:

      Tack för info!!! Hade verkligen ingen aning. Jo, jag tar en hel, och späder ut den i sett enormt glas (vet inte om det syns). Blir svinlätt hostig och snuvig så tänkte att ett tillskott av vitamin c vore fint. Nu vet jag bättre!

  4. Stefan Ivarsson skriver:

    When traveling like boss, Bags and liquid’s are transported by DHL.

  5. JohannA skriver:

    Jag dricker också c-vitamin men gillar det inte. Usch…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg