Helt slut men I FEEL SO ALIVE

12:42 12 Jan 2014

Jag har tänkt lite. Är det verkligen supersmart att börja sitt livs första gymliv imorgon med ett en-timmas power yoga-pass? Nä. Det tror jag inte. Speciellt eftersom jag inte tränat aktivt på typ ett år.

Lösning: gick till gymmet klockan 10 imorse och kände lite. Pillade på femkiloshantlar i tio minuter och blev så svag att armarna darrade. Körde någon rump-baklårs-lyft-åhej-maskin och halsade sedan hela vattenflaskan för att jag inte skulle svimma.

Gött att man ska springa Göteborgsvarvet om tre månader.

image

Sen är det här med maxande muskelknuttar ett oerhört intressant fenomen. Jag tror jag ska skriva en krönika om dem i nästa vecka.
image

5 kommentarer | “Helt slut men I FEEL SO ALIVE”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Stelli skriver:

    Älskar dig Clara du e skitrolig <333 Tack för att du gör tråkiga dagar bättre <3 ;*

  2. Sara Svensson skriver:

    Du är såå grym Clara! Jag fick lite pepp att börja träna när jag såg dina skor, jag har likadana :) Tänk att springa runt i likadana skor som självaste Clara Henry :)

  3. Julia skriver:

    Hej Clara! Idag på träningen när vi låg i vattnet och gjorde ryggbenspark brände det som f*n i baklårsmusklerna och då tänkte jag på dig! Så det är ett tips! Ligg och kötta ryggbenspark så kanske du får snygga baklårsmuskler! (Jag håller tummarna för dig!) <3 :)

  4. skattners.blogg.se skriver:

    att träna är det bästa som finns, och eftersom att du sa att du läser alla dina kommentarer tänkte jag bar hälsa att du är verkligen så grymt skön. str för dina åsikter och dig själv, precis som jag ;) ahahah… o det där med träningen blir lättare med tiden ;) lycka till med det

  5. Ella skriver:

    Måste veta var väskan är från! och säg inte att den är köpt för typ 100 år sen för då blir jag sur..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG