MelloMalmö och väldigt ledsna ögon

8:26 30 Jan 2014

Om en stund är det dags för Kommunfest här i Malmö för alla som jobbar med och deltar i och skriver om Melodifestivalen. Det vankas skaldjur, har jag hört. Alltså. Mmmgmmhhhh. Därför, låt mig få presentera, en racerredovisning av hur min första dag på Mello-turnen har varit:
image

Tåg! Åkte tåg i fyra och en halv timma och anlände i Malmö klockan tre. Dat träsmak in dat ass. Missade shuttle-bussen till arenan med typ en minut, så i väntan på nästa en timma senare gick jag och åt mat. Tänker inte säga vart för nu jobbar jag med public service. Det finns många bra snabbmatställen. Minsann.

image

Fick ackreditering! Med en bild som togs på plats och som tydligen förföljer alla som jobbar med Mello. Man tar en endaste bild och sen arkiveras den och återanvänds alla gånger man jobbar med Mello. Så det gäller att bli snygg. Jag tycker att jag lyckades rätt bra. Fastän jag ser svinledsen ut bakom brickan. Jag har nog ganska ledsna ögon i allmänt bara.

image

Såg Helena Paparizou! Kom till arenan lagom till sista numrets rep, vilket är Helena. Tycker generellt att startfältet är väldigt starkt, och när man stod där i green room och hörde henne sjunga på riktigt var det så sjuuukt coolt. Hennes låt är bra!

Nu ska jag gå och kommunfesta. Ni som är morgonpigga kan kolla in Godmorgon Sverige imorgon bitti klockan 08:45. Då är jag med och rapporterar från arenan! Tills dess – sov gott.
image

9 kommentarer | “MelloMalmö och väldigt ledsna ögon”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Är morgonpigg as fuck, men har skolan och tänka på:(
    Lycka tiiiilllllll på lördag!!

  2. Stefan Ivarsson skriver:

    Morgonpigg, och morgonpigg, klockan 08:45 sitter jag på jobbet 10 mil bort med en kaffekopp I händerna och förklarar varför allt jag gör går åt helvette på dagens planeringsmöte.

  3. Felicia skriver:

    Jag som började 9:30 idag och jag hade ingen aning, attans!… Går det att se det såhär i efterstand någon annan stans? :)

  4. lina jensen skriver:

    jobbar du där eller ska du vara med på det

  5. Anna skriver:

    Hej Clara! Du har säkert inte så mycket tid att kolla på ”serier” och sånt nu när du jobbar med mello, men jag tänkte ändå tipsa dig om denna serie. Den heter ”Fittstim – min kamp” och handlar om feminist. Tror som sagt (skrivet ;) ) att du skulle gilla den så ja ;)

  6. Emelie skriver:

    Läste att ni hade strul ikväll. Teknik gör ofta livet lite jobbigare. Vi hejar på dig och tycker du är bäst oavsett(och alltid)! Webkärlek!

  7. Emanuel skriver:

    Clara när ska du vara programledare?

  8. Sofie skriver:

    Roligt att se dig ikväll, du har, trots dina framgångar, fortfarande fötterna på jorden och vett i skallen, det gillar jag. Kram på dig!

  9. Märta skriver:

    Såg dig, grymt duktig! Själv är jag relativt medveten om att om jag skulle vara med, skulle jag råka säga Helena Paparazi istället för Paparizou, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg