Överraskades av tjugo små discokulor på damtoan

12:01 28 Feb 2014

Hej bloggy. Hur har er kväll varit? Min har varit såhär:

Kom till Lidköping. Hängde på arenan. Åkte till hotellet. Möttes av två tjejer som hade stått och väntat på mig och var helt brutalt fina. Det är fan inte ofta som JAG frågar om jag får ta en bild.

image

Så efter att jag dött söthetsdöden satt jag en stund med Elin och pratade manusskvaller. Sen vart det kommunfest.

image

Emma, Matilde, Niklas och Lina – lite mindre än halva webbredaktionen. Tema discokula, tror jag. Där var discokulor i miniformat ÖVERALLT. Niklas tyckte jag skulle stoppa upp en i näsan, för att få ut nysningen som suttit och kittlats hela dagen. Jag provade. Gick inte så bra.

image

Sen kom Mr Boogie Woogie Nånting Minpappaskulleälskatdetta inklusive band och spelade låtar som till exempel Disco Inferno och Kung Fu Fighting. Ni ser en mycket road Linus Svenning nere till vänster i bild. Fint!

Nu ska jag somna till de ljuva, lyhörda tonerna av Helena Paparizous sång och någons gitarr från rummet ovanför mitt. God natt.

image

3 kommentarer | “Överraskades av tjugo små discokulor på damtoan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Amanda skriver:

    Ååh vilka lyckligt lottade tjejer som fick träffa dig!
    Vilken härlig kväll du haft! :D

  2. Alice skriver:

    God natt!

  3. elin skriver:

    Hej Clara! Jag tänkte fråga om du är nöjd med din mobil? Har tänkt köpa en ny själv snart (har nu en Samsung S2 som jag vet du hade förr) och funderar på en S4:a. Så jag undrar bara om du tycker den fungerar bra och är nöjd med den? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG