Ska skaffa knäskydd till nästa helg

12:35 4 Feb 2014

Well… Det här hände:

image

Någon gång i lördags. Hade byxdressen på mig hela dagen så vet inte när. Kan inte heller komma på en enda vettig förklaring. Har dock tre olika teorier om vad som kan ha hänt:

Teori #1: Hotellet serverade pannkakor till frukost, och i min iver att komma ner och först till pannkakorna knäade jag alla långsamma människor som kom i min väg. Observera att det var morgon, så jag gick antagligen i sömnen.

Teori #2: Under efterfesten fick jag ett mystiskt infall att vilja dansa breakdance. Men istället för att snurra på huvudet som proffsen gör – och därmed förstöra min frisyr – snurrade jag på ena knät.

Teori #3: Jag friade till någon, exempelvis Christer Björkman, men istället för att gå ner på knä… hoppade jag ner på knä.

Vilken tror ni på? Personligen känns nr 3 mest trovärdig, men Chrille har inte sagt något så jag är lite osäker.

image

3 kommentarer | “Ska skaffa knäskydd till nästa helg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Madde Schwedaan skriver:

    Haha men åh! Visst är det läskigt med plötsliga sår och blåmärken och sånt, blir alltid lika rädd varje gång jag ser något som jag inte vet var det är ifrån. Låt oss hoppas att det var frieriet som var sant dock ;)
    http://www.MadsonArt.wordpress.com

  2. Alexandra skriver:

    Men duuu, tror du inte att det kan ha något att göra med att du har stått på knä över toastolen hela helgen..? You crazy son of a girl.

  3. Emma Österberg ♡ skriver:

    hahah känns som om #1 var du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg