Skitnatt deluxe

11:02 22 Feb 2014

Ughh.

image

En sån skitnatt. Kunde sovit till halv tio om jag velat, och det ville jag, men kroppen kände mest NEJ VET NI VAD vi vaknar en gång i timman hela natten med illamående och magkramper istället!!!!!!!

Klockan halv fem vaknade jag med kramp i fötterna för att magen gjorde så ont. Gött.

Har försökt äta frukost – tre melonskivor och en halv skål flingor gick ner innan jag höll på att kräkas – och ligger nu på rummet och försöker ställa diagnos. Mensvärk är uteslutet, nervositet likaså. Enligt google är det cancer. Skönt. Jag måste verkligen sluta googla symptom, det är alltid cancer.

image

10 kommentarer | “Skitnatt deluxe”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Amanda skriver:

    Hoppas du känner dig bättre snart Clara! Krya på dig!♥

  2. Marianne skriver:

    Krya på dig Clara! Såg dig igår när du gick upp på scen, efter genrepet på kvällen, och bara var cool. Ville så gärna träffa dig :(

  3. Elin skriver:

    kramp orsakas ofta av vätske- och saltbrist, vet dock inte om magontet kan koppas till det. hoppas du blir bättre snart iallafall :)

  4. Emilia skriver:

    Näää Clara…;( Hur går det med mello då!? D: Krya!! <3

  5. Sofia skriver:

    Krya på dig Clara! ❤

  6. Emmy skriver:

    Bra jobbat på uppsnack Clara! Hoppas du mår bättre nu och kan njuta av kvällen :) längtar tills vi får se ditt klipp ikväll !

  7. ulle sägerr vi skriver:

    HAHAHA det är där så typiskt. jag brukar vara paranoid om jag får ngt på huden eller ngn bula kommer ut. varje gång jag googlar det är det alltid en tumör… så vare 5 år sedan, och så är det nu. CHECKA GOOGLE; IM ALIVE BIATCH :D

  8. Evelina skriver:

    Det kanske kan vara blindtarmen? Man brukar ha ont i magen, inte så stor matlust och må illa vad jag vet.

  9. Emilia skriver:

    En jäääätte bra ide är att ringa sjukvårdsupplysningen!! Min syster hade ungefär samma, hon låg i soffan in princip 3 dagar med en fruktansvärd magont + ingen matlust, och då ringde vi sjukvårdsupplysningen och de sa att det kan vara blindtarmen…och det var det! Den hade spruckit t o m så ring så fort som möjligt!! Kram <3

  10. Ida skriver:

    Du är gravid, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp