10 sätt att bära ett mensskydd till toan

4:16 29 Mar 2014

VLOGG!!! Denna har jag velat göra jättelänge. Hoppas ni tycker att den är lika bra som jag gör. Och for u guys som inte förstår svenska: 1. vad fan gör ni här, 2. there are English subtitles on this vlog!!! Only for you yes yes nice price

Denna dedikerar jag alla som tycker det är jobbigt att gå på offentlig toa för att byta mensskydd.

https://www.youtube.com/watch?v=pOW7whCR3YE” width=640 height=360]

21 kommentarer | “10 sätt att bära ett mensskydd till toan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. zassa skriver:

    Mohahaa, awesome ! Speciellt nummer 8, katapulten! ;)

  2. Ellinor Fryxell skriver:

    Lyckades själv med en riktigt snygg! Skulle ta upp en nyckel som satt fast på ett sådant där långt snöre som en hänger om halsen, tog tag i snöret, drog upp den ur väskan och på nyckeln satt en av mina bindor! Sedan gick jag mest och snurrade och slängde på hela denna konstellation och skrattade högt!

  3. Jessica skriver:

    Tips, använd menskopp. Då har du ju liksom redan den i dig och slipper således problemet :)

  4. Lisa skriver:

    Clara.. har du tänkt på att offentliga toaletter egentligen inte är offentliga, ifall man stänger dörren ? ;-)

  5. J. skriver:

    I högstadiet när mens var nytt och piiinsamt så brukade jag ha mensskydden i en sminkväska. Har aldrig varit någon kladdapåfemtonsmink-tjej och hade därför aldrig något smink i den där väskan, men det visste ju ingen annan ;) nu kör jag enbart tamponger och är jag iväg brukar jag stoppa några i byxfickan för enkelhetens skull. Inte så att jag skäms över att någon skulle veta att jag har mens och ska byta tampong, men skönt att alltid ha de nära tillhands liksom.

  6. Lady Chrome skriver:

    Storknade när du fläktade runt! Hade den här diskussionen för inte så längesedan, vi kom fram till att det inte spelar någon roll ifall någon ser det för alla fattar ju ändå att man har mens (insert music of doom). Annars finns menskopp!

    P.S. krönikan om kroppshår är muy bueno!

  7. em skriver:

    hej clara, åh äskar dina videos så sköna hahaha, gjorde min dag :D Men du som snackar om mens och så, kolla mensbloggen.bloggplatsen.se de skrev ett inlägg om dina videos :)

  8. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Superbra vlogg! Känner igen nian alltför väl, haha …

    http://rmck.blo.gg

  9. CyberEbba skriver:

    Åh Clara, från och med nu ska jag alltid använda mig av nummer 10. Tack!

  10. Vendela skriver:

    haha du är bara för skön Clara! Jag brukar bära runt min väska hela dagen (som jag aldrig annars gör). Jag går i högstadiet (7:an) och det är lite pinsamt det här med mens, eftersom ungefär bara hälften av alla 13 åringar har fått mens. Så mina närmsta kompisar tycker nog det här med väskbärandet är en rätt skum sak att göra ca. 5 dagar varje månad. :-)

  11. fanny darling skriver:

    Heja dig! Så bra att du tar upp detta. Så fånigt att det är så tabubelagt.

  12. Emma Svensson skriver:

    Något som är sjuk jobbig med mens är ju när man sitter på toan hos någon, och ska slänga sitt mensskydd, och inser att det inte finns någon papperskorg. Man vill ju inte gärna riskerna översvämning genom att spola ner den, men vad sjutton ska man göra??

    1. Madde skriver:

      Spring ut från toan med den i handen och skrik med full röst ”MENS COMMING THROUGH!!!!” till närmaste annan papperskorg. Nästa gång kommer det garanterat stå en papperskorg på varje toalett i det hushållet. ;)

  13. Linnea skriver:

    Jag brukade ta med mig hela väskan in på toaletten men det såg alltid lite skumt ut… så jag har börjat med att stoppa ner tampongen i en ficka eller innanför byxlinningen när ingen ser och sedan gå på toaletten. Allt skulle bli så mkt enklare om jag bara höll tampongen i handen…!

  14. Rebecca skriver:

    Haha wolverine!

  15. Felix skriver:

    Great with English subs! Might take a bit of time, but increases your possible audience with a certain number of billions of people. Kutgw!

  16. Emilia skriver:

    Jag fick mens när jag var 11 år (5an) och jag är stolt över det. :)

  17. Klara skriver:

    Jag har alltid en tampong i Bh:n när jag har mens, supersmidigt!

  18. Madde skriver:

    Själv kör man i skon, fickan, byxlinningen eller bh (sista inte bra om man har en lite för på kille och det plötsligt ramlar ut tamponger haha) men tio är den jag vill börja använda!

  19. rebecka skriver:

    i fickaan är också ett sätt!!!!!!;);)

  20. Tacos hej skriver:

    Jag har börjat använda 10 för jag skämms ej längre över min mens fast jag bara e 11 år. Har tillome berättat för killarna i min klass att de inte ska reta mig denna veckan pga min liiiiiite överdrivna PMS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg