Prestationsångesten att välja kläder ihop med en fashionista

2:24 19 Mar 2014

Sitter i en taxi påväg till SVT-huset för att gästa nya talkshowen mvh (live på svtplay kl.1600, MISSA INTE FÖR ALLT I VÄRLDEN) och tänkte racerblogga om vad jag haft för mig idag.

Jag har träffat asgosiga Petra Tungården!!!

image

Ska inte avslöja för mycket, men Petra är gäst numero 5 och programmet kommer innefatta kaffe, bloggsnack, styling och boxing. Mina fingrar luktar fortfarande som något härligt okänt fissvettliknande efter att ha haft boxhandskar på mig i en timma. Soft.

En annan grej som är spännande är att när jag ”klär upp mig” för att träffa någon cool människa som typ Petra, då känner jag mig alltid nedklädd när vi väl möts. Som nu. Jag ba oohhhh fintröjaaaaan imorse när jag stod och valde kläder. Mötte upp Petra och fick direkt mindervärdeskomplex över mina kläder. Vadfan. Tur att jag inte är modebloggerska i alla fall.

image

En kommentar | “Prestationsångesten att välja kläder ihop med en fashionista”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Miriam skriver:

    Hej! :)
    Skulle du kunna uppmärksamma en sak…? Det gäller en pridefestival nästan högst upp i Sverige som heter Tornedalen Pride! :) Här i tornedalen är det väldigt viktigt att vara hetero stereotyp och här är de flesta så inskränkta att homosexuella kan jämnföras med pedofiler eller bara allmänt dumma i huvudet.
    Om du skulle kunna uppmärksamma detta så skulle det betyda VÄLDIGT mycket för oss/mig! :) Sök på FB… Tornedalen Pride så du förstår mer :) OCH NI SOM SER DENNA KOMMENTAR DELA!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp