Lite blöt kanske

10:29 20 Apr 2014

Jaha, så vi ställde klockan på skittidigt för att åka och shoppa. Och så är det Easter Sunday och allt inklusive friggin livsmedelsaffärerna har helstängt.

Jaha.

Så vi gick promenad istället.

image

Svinkallt var det. Och så började det spöregna när vi bestämt oss för att gå 30-minuters-promenaden från farfar till hotellet.

image

Hade halsduken över huvudet men var dyngsur överallt annars. Hela pannan är full av regndroppar på bilden. Bara det att det inte syns. Ni kan låtsas, okej? Okej. Bra. Godnatt.

image

3 kommentarer | “Lite blöt kanske”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ithrenniel skriver:

    Regndroppar i pannan är typsikt göteborskt, så oroa dig inte ;)

    /www.ithrenniel.blogg.se

  2. irriterad_chey_95 skriver:

    ASSÅ gaaaaaaaaaaah så fort man går in på din blogg via sin smarta telefon stängs allt ned inom 10 sekunder! Alltid! Men inte när man går in via datorn! Det är irriterande! Se till att fixa det! Annars slutar jag läsa din blogg! Nej skoja! Kommer aldrig sluta läsa din blogg hjärtat. Men fixa det, okej.

    1. Clara Henry skriver:

      Jag kan inte göra något! Jag vet inte varför det blri så! Skriv till Veckorevyn och klaga! linnea.isaksson@veckorevyn.com!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg