En ful hatt

3:23 25 Aug 2014

Hej bloggys. Jag ligger i sängen med ont i magen. Vad orsakar ont i magen när det inte är mensvärk? Detta är en helt ny värld för mig.

Ni vet ju att jag bara gör hemliga grejer om dagarna nu för tiden. Jag resonerar dock som så, att detta hemliga ska börja visas om ganska exakt en vecka och att det är helt löjligt att vi fortfarande inte får gå ut med det, samt att IJWTBC-Joel postat massa sneak peeks på sin instagram, så en liten bild på min blogg kan ju inte direkt göra någon skada.

image

KOLLA!!! Här händer det grejer!! En kamera! En mick! IJustWantToBeCool! Massa statister! Vad ska detta bli av! Ni som har gissningar kan väl skriva en kommentar, det är alltid lika roligt när någon råkar ha rätt.

Sedan gick jag och Johanna en promenad på stan. Åt sviiiingod svamptoast och kollade hur mycket pengar jag hade kvar på ett Åhléns-presentkort. 17 kronor, om nån var nyfiken. Jag hittade en basker.

image

Jätteful.

image

4 kommentarer | “En ful hatt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma Kunnas skriver:

    NEJ OMG ÄR DET DERAS NYA SERIE? SKA DU VARA MED? Okej jag ska inte förvänta mig något, men gud vad kul det skulle vara om du var med!!! <3

  2. Olivis skriver:

    Ont i magen kan vara gaser, ute med det så känns det bättre!

  3. Hanna skriver:

    KAFSMAG!

  4. Karlstrand skriver:

    Hittade denna bild på google helt av en slump. Jag följde den hit och vill bara säga hur otroligt söt du är. Fortsätt lysa upp internet med ditt ansikte. /jonatan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp