Ägd, cancern

10:37 25 Sep 2014

Gomorron! Kom på att jag ju aldrig berättade hur det gick på Vårdcentralen. Mina födelsemärken såg bra ut! Läkaren kollade dem alla. Alla 400. Tog lite tid. Men jag har inte hudcancer i alla fall!

image

Än!

image

Det var bara det jag ville tala om. Så ni inte går och oroar er. Nu ska jag åka och träna. Tjingeling.

image

4 kommentarer | “Ägd, cancern”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Hej Clara!
    Du verkar sjukt go på en massa sätt och vis, men det hugger till lite i magen på mig när du nämner cancer i vissa sammanhang. För mig och säkert många andra av dina läsare är cancer något fruktansvärt och hemskt som tagit livet av våra nära och kära och när du nämner sjukdomen i lättvindiga eller lite skämtsamma sammanhang känns det inte bra.
    Det sägs att man kan skämta om allt men med tanke på att det finns så ofantligt många människor som bär på en enorm sorg orsakad av cancer tycker jag inte att det är okej.
    Menar inget illa och vill absolut inte kritisera dig som person men ville bara berätta om hur jag har reagerat och ge dig en annan infallsvinkel och ett perspektiv du kanske inte tänkt utifrån tidigare.

    1. Anna skriver:

      Min mamma dog i cancer. Min farmor dog i cancer. Min morfar hade cancer när han dog. Min sambos faster dog i cancer. Min bror har hudcancer.

      Jag älskar att folk kan prata om cancer och annat öppet, på ett lättsamt vis. Jag förstår att du tar illa upp, även fast jag inte känner lika, men vad man än skriver så finns det folk som tar illa upp nuförtiden.

      Menar inte att kritisera dig, beklagar verkligen att cancern varit en del i ditt liv. Men man kan inte sönderanalysera allt man skriver, ska man aldrig reta någon så kan man inte skriva något längre.

      Ta hand om dig!

  2. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Yay! Jag ska ta bort ett födelsemärke imorgon, lite nervöst är det ^^
    http://rmck.for.me

  3. hahaha stört skön!! (Y)
    fina bilder ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG