I nästa Hänt Extra: Clara Henry HATAR BARN!

6:29 8 Sep 2014

Här är dagens vlogg. Jag färgar håret och är, efter att den existerar på youtube i två och en halv timma, enormt irriterad på alla Sveriges besserwissers till barn.

Tydligen färgar jag håret fel. Jag ber TJUGOSJU gånger om ursäkt. Det var INTE meningen att sätta igång tidtagaren INNAN jag applicerade färgen för att slippa kladda ner mobilen med färg och därmed låta färgen sitta i fem minuter, istället för att börja klocka EFTER att jag applicerat och låta det sitta i tre minuter. FÖRLÅT. Hur ska jag någonsin kunna återgälda er dessa fem bortkastade minuter?

https://www.youtube.com/watch?v=C7hRtzywCXY” width=640 height=360]

 

Det faktum att jag ska ha mens när som helst gör mig inte direkt mildare. Jag insåg nyss att jag faktiskt sitter och är irriterad på barn som säkert är minst fem år yngre än mig. Wow. Stabilt. Varsågoda för underhållning.

13 kommentarer | “I nästa Hänt Extra: Clara Henry HATAR BARN!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. William skriver:

    Blev ju bra ändå! ;D

  2. Hedvig skriver:

    Har just lagt 10 min av mitt liv på att sitta och dislajka kommentarer från besserwissriga barn. För JAG tycker du är bra. Faktiskt bäst.

    1. Clara skriver:

      HAHA. Jag tycker du är ganska bra du med!

  3. Jo skriver:

    hej Clara! snälla säg vad du har för märke på dina glasögon. jag har tappat bort mina (!) och behöver köpa nya. och dina är ju jättesnygga. ps. du sjunger ju riktigt grymt!

    1. Clara skriver:

      Tack du!! Brillorna är dessa: http://www.favoptic.se/frames/Trieste/brown-transparent/ från Favoptik.

  4. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Haha men guuud, att folk orkar!
    http://rmck.for.me

  5. Sara skriver:

    Håller med till 100% men dra inte alla över en kant. Vissa barn är jävligt dumma i huvudet, men vissa är faktiskt helt okej. Ville också säga att tyckte denna videon var jättebra!

  6. Nora skriver:

    Jag förstår inte varför man ska påpeka allt hela tiden, du gör på ditt vis & andra på ett annat sätt. Huvudsaken är ju att du får rätt färg! Bry dig inte om de & ha det bra nu! Kram

  7. J. skriver:

    Vill börja med att säga att du passar otroligt bra i de där glasögonen. Som om de var gjorda för dig. Sedan sjunger du himla fint med, skulle vara kul med lite fler covervideos. Angående hårfärgen så är det förmodligen en inpackning med pigment vilket fungerar som så att den enbart (iprincip) fäster på redan färgat hår. Vill inte vara någon med pekpinne, men det kan ju vara bra att veta om man inte vet tänker jag. Finns ju en uppsjö av hårfärningsprodukter numera så inte lätt att veta vad man ska ha. Ha det gott!

  8. Tove skriver:

    Du passar så sjukt bra i glasögon att det inte är sant

  9. Tove skriver:

    Hur snabbt kan du sätta upp ditt hår?

  10. Tilde skriver:

    Alltså jag brukar aldrig kommentera men fick ett infall och bara måste göra det nu för du är så jäkla grym clara. Din blogg är asbra och du är så himla vettig och bra och valfeber är asbra och feminism är asbra och bara fortsätt som du gör och var dig och blogga vidare och fortsätt att vara en sån förebild som du är <3

  11. Jessica skriver:

    Hahahahaha, bästa idag!! Brukar läsa igenom såna kommentarer bara för att de är så absurda xD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg