Sex och en halv minuts ultranörderi

7:39 15 Sep 2014

Yer a WIZARD, CLARA!

… är vad jag drömmer varje natt att Hagrid säger efter att han slått in dörren till lägenheten och klampat in i vår pyttelilla hall. Det blir aldrig verklighet. Gör en Harry Potter Tag istället och håller till godo.

https://www.youtube.com/watch?v=L1wc3LIONmY” width=640 height=360]

10 kommentarer | “Sex och en halv minuts ultranörderi”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Minna skriver:

    Haha jag har också fått massa kommentarer om att jag är lik Hermione Granger :P
    Älskar att du verkar vara på samma nördnivå när det gäller Harry Potter som jag! Och du har så rätt när du säger att man inte kan säga att man tycker Harry Potter om man bara sätt filmerna!!!!

  2. Daniel Wimhed skriver:

    För oss/mig som inte har snöat in oss i Harry Potter världen, förklara vad som är så speciellt med den? Jag har visserligen som trombonist spelat musiken ifrån filmen i en symfoniorkester och musiken var ju häftig. Men återigen vad är det speciella?

  3. Lina skriver:

    Skulle bara vilja veta om du har fått mitt brev Clara? :) Det handlade också om harry potter :D

    1. Clara skriver:

      Hej Lina! JA! Det har jag. Var hemma i Gbg i helgen och läste det för bara någon dag sedan. Lovar att du ska få svar så snart jag hinner! Kram!

  4. Matilda skriver:

    Clara, snälla svara på det här, för jag vill verkligen veta. Du sa i något blogginlägg eller o någon video för jag vet inte hur längesen, att du hade ett eget företag. Om jag nu inte har fått allt om bakfoten (du kanske inte alls har ett företag), vad är det för företag. Jag menar, du lever väl inte på bloggandet?

    1. Clara skriver:

      Hej Matilda! Ja precis. Jag har en enskild firma, vilket är den minsta och enklaste formen av eget företag. Det gör så att jag kan fakturera andra företag och tjäna pengar, utan att jag behöver bli anställd. Jag frilansar med andra ord, och jobbar lite här och där – till exempel med bloggen, med mina youtube-videos, när jag gör reklaminlägg på min instagram eller när jag gör konferencier-gig, till exempel. Hoppas det hela blev lite tydligare nu!

  5. Ulla skriver:

    Ahaha gråter! :'(
    CLARA HENRY PLUS HARRY POTTER <3
    Inte för att vara snäll, men jag får kind of lyckorus varje gång jag ser exempelvis HP-conversen i bakgrunden av en video. Känner du till http://mugglarportalen.se/ , Clara?

    http://ordkonstnar.blogg.se/

  6. Isabelle skriver:

    Äntligen någon som är lika galen i HP som jag!!! Hade värsta lyckoruset när jag som överrasknings resa fick åka till norrköping och gå på HP utställningen! Blev btw indelad i rawenclaw och äger numera också fläderstaven:)

    keep up the good work! det vill säga förgylla mina annars ganska tråkiga dagar haha

    crohnsbloggen.blogg.se

  7. Victoria skriver:

    Vart köpte du tröjan? Sjukt snygg! Tacksam för svar(:

  8. Linneaem.blogg.se skriver:

    HAH! Känner igen känslan av att vela vara med i Harry Potter så, så mycket. Förväntade mig ett brev från Hogwarts vid elva års ålder ungefär varje sekund, varje minut, varje timme av varje dag. Besvikelsen när jag fyllde tolv var enorm! DAMN YOU MUGGLAR-PARENTS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG