In your face, Härryda Kommun

12:25 13 Okt 2014

Detta måste vara mitt första nattliga inlägg på länge. Är verkligen ingen nattmänniska. Älskar sömn för mycket för att slösa bort nätterna på att vara vaken. Nu kan jag dock inte sova och insåg att jag varken bloggat idag eller igår, min blogghjärna stänger av när jag kommer hemhem till Landvetter tror jag. Men nu! Nattinlägg och allt! Sån lyx!

Ska som sagt byta rum med lillebror och idag rensade jag i gamla pärmar och lådor. Hittade en anteckningsbok med diverse kreativa utbrott, bland annat denna text från den 14 oktober 2008 (IMORGON fast för 6 år sedan!!!):

image

14-åriga jag skrev ett två sidor långt, argt, handskrivet, argumenterande brev till Härryda Kommun om varför det var ren idioti att inte ge mig skolbusskort. Minns till och med när jag skrev det. Så jävla grym 14-åring! Skitsynd att jag aldrig skickade det. Å andra sidan är bussreglerna för skolbarnen i Tahult fortfarande skitkonstiga, så jag hade nog kunnat skicka det och bara sudda datummärkningen utan att någon hade reagerat.

Bästa argumentet hittas på sida 2, där jag likställer kommunen med ”yttre Pakistan” i jämförelse med Göteborgs kommun. Lol. Hade humor redan då.

image

4 kommentarer | “In your face, Härryda Kommun”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linda skriver:

    Go fjortonåriga Clara! Jag hade också någon kilometer (knapp det) för nära till skolan för att få ett busskort under några år av min skolgång. Helt sinnesjukt med tanke på att jag verkligen bodde mitt ute i skogen och det hade varit vansinne att promenera varje morgon.

  2. Vendela skriver:

    Har försökt läsa brevet i telefonen och du är så grym! Haha jag är 14år och du skriver bra mycket bättre än vad jag gör. Snäääääälla kan du inte lägga upp andra sidan också??

  3. Ella skriver:

    Bäst e du! Lägg upp andra sidan också :)

  4. Erica skriver:

    Härligt Clara! Men jag håller med föregående, lägg upp den andra sidan också! Vill ju veta fortsättningen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG