Könsfredag i fluffiga strumpor

3:17 10 Okt 2014

Hej followerz

Jag kom, som ni säkert vet ifall ni bemästrar konsten att läsa mellan rader, hem till Landvetter igår. Ska vara hemma i tio dagar för att rensa ur mitt rum och låta lillebror ta över det. TIO dagar med dåliga bussförbindelser må låta katastrofalt, men det är helt okej när familjen har ett stående förråd av minst fyra olika chipssmaker. Då finns det chans för överlevnad i alla fall.

Men nog om det och mer om sånt som är viktigt i livet. Som hår, till exempel. Vad har hänt med mitt idag??

Vad händer. Hur fick jag hockeyfrilla. När blev jag 50 år äldre. Så många frågor, så lite svar.

I övrigt har jag inte rensat så mycket. Började städa ur min lilla garderob, hittade ett par fluffiga sockar och en fluffig tröja, tog på dem och beslutade att det var färdigrensat för dagen.

Soft. Annars då? Det är könsfredag! Könet är ett gammalt internt skämt från Valfeber-inspelningen, en sen fredagkväll på set och alla var trötta nog att tycka att det var skitkul att kalla varandra könsord. Vad ska ni göra idag? Själv ska jag på fest! Huzzaah! En jättegammal klasskompis fyller 20. Det ska bli kul. Trevlig könsfredag på er.

#könsfredag

3 kommentarer | “Könsfredag i fluffiga strumpor”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Jag eftersöker en överlevnadsguide hur man tar sig igenom helvetet kallat körtkort samt körskolor och allt sådant skit :c (ps du är bra )

  2. www.nogg.se/myrbubblor skriver:

    Haha du är så jäkla go Clara! Happy könsfredag!

  3. Ida skriver:

    Jag älskar dig Clara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg