All I want for Christmas is eternal mango

9:18 30 Nov 2014

Jag är så besviken. Jag hade skurit upp en mango för att äta medan jag skulle se SVT’s nya serie Blå Ögon. Blev länkad ett youtubeklipp på fyra minuter. Tittade på det och började äta mangon. Nu är mangon slut och jag har inte ens öppnat SVT Play. Djupt besviken.

Ah well. Jag hade i alla fall vett att starta webbkameran i samma sekund jag skurit klart mangon.

Idag har varit en bakisdag. Var ute igår med Johanna och ett par av hennes kompisar. Du vet att en utekväll är lyckad när du fått skriksjunga Kom Igen Lena ihop med ett helt dansgolv. Resultat: har osat alkosvett hela dagen. Ja, jag är en fräsch människa.

Nu ska jag se serien i alla fall. Hittade ett rör med Pringles i ett skåp som jag tänker äta. Simon (dvs killen som lånar ut sin lägenhet till mig), om du läser detta vill jag bara säga att jag köper nya chips till dig när jag ätit upp dessa. Risken finns att jag äter upp dem också. Hoppas det är lugnt. Tack på förhand.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg