Förevad?

12:08 17 Nov 2014

Det vill säga hay på engelska, det vill säga uttalet av hej, det vill säga hej. Det var logiskt i min hjärna, fram till typ tre sekunder sedan.

Jag sitter på ett café. Igen. Det är där jag är om dagarna, nu för tiden. Sitter med den här och dricker juice:

På dagens schema står ”skriv föreläsning annars DÖR DU”. Bokstavligt. Inte att jag bokstavligt talat dör, men att det bokstavligt står så, har ett fysiskt dagsschema där jag skriver ner vad jag måste göra och till på onsdag ska jag ha nästa veckas föreläsning hyfsat färdig-uppbyggd. Ska föreläsa om youtube för en mediabyrå och det ska bli extremt spännande, med tanke på att jag inte har en aning om hur en gör när en föreläser. Vet inte ens skillnaden på föreläsning och föredrag. Är det samma sak? Ingen aning.

MEN JA E LA GLA ÄNDÅ VA

Juice

Nä, okej, nu får det vara nog. Ja. Nu ska jag skriva. Hejdå, hej.

5 kommentarer | “Förevad?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ida skriver:

    Din föreläsning kommer bli fanastisk vad du än gör! För du är fantastisk! <3 lycka till och ha en bra kväll

  2. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Jag tror att det är samma sak!
    http://rmck.for.me

  3. Daniel Wimhed skriver:

    Tänk på att gå igenom med mediabyrån framförallt vad de vill ha ut av föreläsningen, fråga dem vilka beröringspunkter de är mest intresserade av. Då vet du vilken nivå du skall lägga föredraget/föreläsningen på samt att lyssnarna får ut mer av den.

  4. Elin skriver:

    Clara, vad gick du på gymnasiet? Jag går samhäll och jag känner mig så djup okreativ. Min syster gick på florist och hon berättade alltid om hur mycket som var pågår hela tiden, att det hände så mycket, men själv känner jag mig extremt tråkig, jag blir fan deprimerad! Så jag tänkte, du verkar vara en kreativ person och rolig och så vidare- så snälla säg att du gick samhäll!

  5. Eveline skriver:

    Hej!
    Jag heter Eveline Karlsson och jag är 18 år gammal. Jag går på gymnasiet just nu och håller på med mitt gymnasiearbete. Jag läser din blogg och undrar ifall du möjligen skulle vilja hjälpa mig!

    Mitt gymnasiearbete är en kampanj om mäns våld mot kvinnor. Jag levde själv i ett destruktivt förhållande och det är nu i december 2 år sedan jag lyckades ta mig ur det! Eftersom detta ämne ligger mig varmt om hjärtat så gör jag allt för att få igång det här.

    Jag tillverkar och säljer alltså armband där jag skänker 75% av vinsten (resten går till att köpa in material till flera armband och övriga utgifter gällande ämnet!) till ROKS – Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige. De pengarna går till att ekonomiskt hjälpa kvinnor, tjejer och barn som utsatts för våld, förtryck och sexuella övergrepp.

    Jag bifogar en affisch och skulle uppskatta otroligt mycket om du kanske skulle vilja skriva något inlägg om detta. Att skriva ut affischer är väldigt dyrt så jag försöker sprida detta på internet men det är svårt när man är själv! Jag tackar på förhand och hoppas innerligt att du vill hjälpa mig. Kram!

    Länken till webshoppen är WeSayNo.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg