Fun fact: jag tror mormor och min bästis Johanna älskar varandra

9:56 28 Dec 2014

Idag fyller mormor år! 78 år. Grattis mormor. Bra kämpat. Har jag berättat att vi lider av ett visst sockerberoende i min familj? Ett beroende jag upptäckte först när jag flyttade till Stockholm och inte längre fikade två gånger om dagen; ett beroende jag är övertygad kommer från min mormor.

Det var släktkalas ikväll. Mormor ursäktade sig och sa att hon tyvärr bara hade en efterrätt, bestående av två stora fat marängsviss. Efter efterrätten serverades kaffe och fyra sortes kakor. Därpå bad hon om ursäkt igen, för att hon inte köpt någon tårta. Vi sa att vi ju fick tårta..? Nej, vi fick efterrätt. Inte tårta. Stor skillnad.

image

Hon och morfar är alltid så ledsna över att de inte kan se vad barnbarnen gör på internet, så hon fick en iPad av familjen och morbrors familj. Aldrig sett en kvinna så lycklig och livrädd på samma gång. Men kolla vad glad hon blev, den lille tanten. Naw.

image

2 kommentarer | “Fun fact: jag tror mormor och min bästis Johanna älskar varandra”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. http://agnesblixa.devote.se skriver:

    Åh så fin! Älskar när mor och farföräldrar blir så lyriska över teknik. :)
    Alla borde äta tre efterrätter det är ju underbart haha. :)

    1. Clara skriver:

      Haha eller hur! Och då blev mormor och morfar lyriska när vi gav dem en elektronisk fotoram för slideshows för två jular sen. Fatta nu, när hon fick världen i sina händer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG