Jag bor fyra (en) trappor upp och du är välkommen in (om jag känner dig och du inte är en stalker)

11:52 30 Dec 2014

Klockan är nästan midnatt och jag sitter i löparstrumpor och tjocktröja och är omåttligt nöjd över att ha skaffat bredband. Det är sant. Vuxenpoängskassan klirrar fint. Jag ringde nån kundtjänst o ba halloj jag har ett modem, ge mig ett bredband. De ba okej. Shoutout till Hanna på ComHem, hon var sjukt bra kundtjänstare.

Jag har flyttat idag! Till min nya, fina, halvt mörka men underbara tvåa på Kungsholmen i Stockholm! Ni fattar inte hur bra det känns. Det är helt sjukt. Sitter och ler för mig själv. Kolla bara på denna panoramabild av vardagsrummet:

Beskåda mitt nya hem. En vit soffa med massa kuddar, en bokhylla som jag trängt in cirka allt jag äger i, ett skrivbord vilket jag sitter vid i skrivande stund och en divan. En lila jävla divan. Den är rätt ful men jag hyr lägenheten möblerad och jag har ingen aning om var jag ska göra av den. Är någon av er desperat efter en lila divan kan ni säkert få låna den.

Dessa människor (det vill säga Hampus Nessvold, Johanna, André och Keyyo) är hjältar. De hjälpte mig packa, köra en knökfull bil från Hornstull till Kungsholmen, bära upp allt i lägenheten och packa upp. Vi åt pizza och firade att ingen av oss knäckt minsta lilla ländrygg.

Här låg jag och softade förut när jag och Johanna lagt sista trosan från sista flyttlådan på plats i nya garderoben och vi båda höll på att somna. Jag, ljusslingan och Linnea Henriksson-planschen. Och löparstrumporna. Varma som fan! Skitsköna.

Nu ska jag sova 2014’s sista natt i min nya lägenhet. God natt.

7 kommentarer | “Jag bor fyra (en) trappor upp och du är välkommen in (om jag känner dig och du inte är en stalker)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. loli skriver:

    Här är en blogg jag tror du skule tycka om: http://www.isabellap.forme.se :)

  2. Hanna skriver:

    Drömmer om att flytta till Stockholm efter gymnasiet så hade varit intressant att höra lite om hur du fick lägenheten ( kontakter I guess) men även lite mer praktiska grejer kanske.. Och om du har några tips för att hitta boende i Stockholm!
    Kram

    1. Clara skriver:

      Det var genom att jag pratade om det i en video, faktiskt! Sjukt tur. Annars är blocket.se mitt hetaste tips, både hör av dig till andra och lägg ut annons själv. Kram och lycka till!

  3. Erica skriver:

    Åh vad fint du bor nu! Titta gärna in på min blogg http://blogg.improveme.se/skrikaan/ :)

    1. Clara skriver:

      Wiiieeeee tack!!

  4. Emilia skriver:

    Hej! Flyttade inte simon med dig ?
    Grym är du ❤️

    1. Clara Henry skriver:

      Hej Emilia! Nej, det gjorde han inte. Du kan läsa mer här: http://blogg.ng.se/clara-henry/2014/11/21/ibland-tar-saker-slut/ Tack och kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg