En låter så cool när en säger att en varit på ”photoshoot”

6:26 14 Jan 2015

HAYYO

Jag hänger inte mycket med bloggare vanligtvis, men idag hängde jag lite kort med Daniel Paris. Han är utan tvekan min favoritbloggare. Genomgosig. Ni måste träffa honom innan ni dör.

image

Veckorevyn hade photoshoot för deras anti-näthatskampanj #vrnohate. Jag och Daniel tog selfies i sminkspegeln. Den bästa och sämsta typen av speglar. Bäst pga ~*SELFIELJUSET*~ och sämst eftersom du bli väldigt, väldigt medveten om hur längesen det var du plockade ögonbrynen.

image

Här satt vi och såg coola men allvarliga ut. Jag klarar inte av att se allvarlig ut på bild. Även om temat är näthat. Förutom när det gäller selfies vill jag alltid se ut som en :D. Jag hade inte tandställning i två och ett halvt år för intet goddammit.

image

Sen ville VR-Emelie fråga oss två frågor var om näthat. Vi hade fullt upp med att posta våra spegelselfies på instagram men jag lovar att vi svarade föredömligt på båda frågorna. Helt säkert.

image

5 kommentarer | “En låter så cool när en säger att en varit på ”photoshoot””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Victoria skriver:

    Du ser ut att ha ”den perfekta gråa t-shirten”, TELL ME var kommer den ifrån?

    1. Clara skriver:

      Den är FAB!! Monki’s rea hittade jag den på!

  2. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Så fina ni är!! Grym kampanj, också :)
    http://rmck.for.me

    1. Clara skriver:

      Det är en asbra kampanj ja! Resultatet kommer i VR i mars!

  3. Jeannette skriver:

    Hej Clara! Har sett många av dina videos på Youtube och tycker att du är helt fantastisk. Älskar din personlighet och att du är sååå himla ärlig. Såg videon där Linda sminkade dig till en man, var sjukt fantastisk. Det fick mig att tänka på att det vore super kul om man fick sminka dig någon gång. Jag jobbar nämligen som makeup artist och älskar att göra ”make-overs”. Vore super kul. Skriver här eftersom att jag ej hitta någon mail adress till dig. Hoppas att det ger resultat. Du kan väl skriva någon rad till mig till makeupbynettan@gmail.com annars gå in på mitt instagram: @makeup_by_nettan för bilder på kunder och mer information. Kram på dig och ha en underbar kväll på Ellegalan.

    XOXO – Jeannette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg