Inspiration and such

10:59 9 Jan 2015

Hej bloggys. Hur mår ni? Jag vet inte varför jag inleder med den frågan. Det känns artigt antar jag. Vi inleder en dialog som mest känns som en monolog och ni får en tankeställare om hur ni egentligen mår och börjar därmed reflektera över ert egentliga välmående. Varsågoda. Mvh psykolog Henry.

Igår hängde jag halva eftermiddagen på Veckorevyns kontor med min chef Linnea (shoutout till henne, på allvar en av de härligaste och mest glädjespridande människorna någonsin) och mina bloggkolleger Helen och Josefin!

image

Josefin hade med sig sin bebis Bo. Som såklart fick all uppmärkssamhet. Himla barn.

Skoja. SÖTASTE UNGEN NÅGONSIN. Jag dog.

Vi åt lunch, det dukades fram semlor (där och då älskade jag livet) och vi pratade om allt från pepp och inspiration till analysverktyg och keywords. Sjukt avancerat, det sistnämnda. Det är så jävla svårt att vara bloggerska, just saying.

Nu är jag i vilket fall astaggad på att blogga! Och att göra bra inlägg! Och att skriva listor! Och argumenterande texter! Och fan och hans moster!! Herrejävlar vad kul vi ska ha det!!!

Har ni själva ideer på vad ni vill att jag ska delge mina åsikter om i skriftligt format så är kommentarsfältet en bra grej. Men ni behöver inte. Bara om ni vill.

image

16 kommentarer | “Inspiration and such”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma Kunnas skriver:

    Jag vet en liten sak som skulle vara kul att se på din youtube, typ ”10 ursäkter till att inte plugga”, eftersom att typ 90% som kollar på dig går i skolan :)

    1. Clara skriver:

      Tack! Skriver ner direkt i min vlogg-inspirations-lista!

  2. Karin skriver:

    Gärna ännu fler inlägg om vad du gör till vardags och dina bäst tips på Yotube-klipp per vecka kanske? :)

    1. Clara skriver:

      Det känns så bra i hjärtat att du vill ha ännu fler inlägg om mitt liv haha, jag vet ju inte riktigt vad ni vill ha och det känns som att det är flest sådana inlägg jag lägger upp. Så, asgött att du gillar det, är vad jag vill säga! Tack för tips!!

  3. Acie skriver:

    Är jättedålig på att komma på idéer på blogginlägg med lycka till i alla fall! Det ska bli jättekul att läsa :D

    1. Clara skriver:

      Yay, tack!

  4. J. skriver:

    Jag skulle vilja ha lite mer ”jag gör det här just nu”-inlägg. Dina inlägg om vad du haft för dig kommer ofta efter att du har gjort sakerna och det gör att din blogg inte känns så ”live” eller hur man ska uttrycka det. Något specifikt i bloggen är det väl inte jag saknar annars. Men både bloggen och din youtube har känts lite ..luddig.. senaste tiden. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är dock. Förlåt, vilken konstig kommentar det här blev. Uppskattar både din blogg och youtubekanal och tycker allt som oftast att de båda är toppen :)

    1. Clara skriver:

      Hmm, förstår exakt vad du menar med att min blogg inte känns live. Dessvärre är det just så, att när jag väl gör sakerna är jag så inne i dem att jag sällan kan ta ett steg åt sidan och börja blogga om dem, och därför blir det naturligt att jag skriver om det efteråt (eftersom jag ju såklart ändå vill berätta om det!). Tack för konstruktiv kritik i alla fall, ska tänka på det!

  5. Sara skriver:

    Hej!
    Är det bara jag som ofta blir utslängd från sidan när jag ska skriva en kommentar? Det är väldigt jobbigt då det händer igen när jag försöker skriva om det vilket resulterar i att det oftast inte blir någon kommentar… Jag läser bloggen på min Ipad och det kanske har med det att göra?
    Ha det bäst!

    1. Clara skriver:

      Hej! Detta suger som fan och jag vet varken varför eller hur det kan lösas. Har dock hört flera som upplever samma sak, så om du orkar får du gärna maila min chef, webbredaktör-Linnea på linnea.isaksson@veckorevyn.com och bara beskriva ditt problem. Ju fler som hör av sig och klagar, desto mer tid och kraft kommer läggas på att lösa det. Kram!

  6. Sara skriver:

    Kollade nyss på youtube när du och Simon var med i musikhjälpen för ett år sedan. Sarah Dawn Finer var sjukt imponerad över vad du åstakommit på 19 år. Hon nämde grejer som hon var helt övertygad att du skulle göra, skriva en bok (check), släppa en platta och skapa ett eget varumärke (det kan man ju säga att du har gjort)… Tillfällighet?

    1. Clara skriver:

      Haha åhhh memories. Sjukt kul egentligen. Plattan tar vi 2016.

  7. Hanna skriver:

    Ja asså du får GÄRNA skriva en argumenterande text till min svenska uppgift för jag fattar ingenting…:D

  8. stina skriver:

    du måste lyssna på jossans podcast!

  9. Emmz skriver:

    Det bästa enligt mig vore om du tågluffade genom Europa och skrev om sjuka händelser och konstiga människor du såg :) Läser just nu en grymt rolig bok av Bill Bryson när han reser runt i Europa. Fast jag har lite svårt att förlåta honom för att han ogillar tjejer som inte rakar sig under armarna – vet han om hur mycket det kliar? nej trodde inte det. Nåja, hoppas du blir sponsrad till att resa till något kul ställe! Kram från okänd vän ;)

  10. Wilma skriver:

    Clara testar är alltid roligt, särskilt om du prövar något som kan vara helt oväntat!
    Annars är dina ”pratvideor” några av de bästa videorna du gör, när du bara pratar om random stuff och ”jag har tänkt på en sak”. :) Du är bäst, punkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg