Vloggmaking w/ Joline

2:46 24 Jan 2015

Bloggreadurz, säg hej till Joline. Joline, bloggreadurz. Skaka hand. Såja.

image

Hade en auktion i Musikhjälpen där vinnaren skulle få göra en videoblogg ihop med mig. Jolines pappa budade hem den och jag blev helt rörd av att någon är villig att lägga flera tusen i en auktion för välgörenhet bara för att få vlogga med mig. Lilla mig liksom. Say what.

image

Vi satt på Splay i tre timmar och planerade innehåll, filmade och klippte tillsammans. Blev en frågestundsvideo! Sjukt kul. Kommer nog ut på Jolines kanal i nästa vecka, lägger ut den här på bloggen då med så ni får se vilket mästerverk vi skapade.

Nu ska jag skriva bok. Hejdå.

image

11 kommentarer | “Vloggmaking w/ Joline”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Disa skriver:

    Hej Joline!

  2. Chiki skriver:

    Hej Clara!
    Lyssnade nyss på din medverkan i TSKNAS och vill bara säga att du gjorde en fantastisk insats med att prata om mens och förklara varför man ska göra det. Kändes inte att du alltid blev mött halvvägs i resonemangen utan fick kämpa en del i motvind, men fan vad grym du var! Mer sånt åt världen! :)

    1. Clara Henry skriver:

      Men åh vad glad jag blir! TACK snälla! Puss&kram!!!

  3. Kloakrattan skriver:

    Hej Clara! Jag bille bara berätta för dig vilken fantastisk människa du är! Den 13 mars år 2013 såg jag ditt ansikte för första gången. Sedan dess har jag följt dig konstant på bloggen, facebook, twitter och så klart youtube. Jag tycker att du ska forstsätta vara den du är och fortsätta vara en sån underbar och inspirerande människa! Kram, ett stort fän :)

    1. Clara Henry skriver:

      Gose du! Fan vad fint sagt, tack snälla! Stooor kram <3

  4. ISA skriver:

    nej vad fint! sjuk känsla det måste va att nån betalar för att va med en!

    1. Clara Henry skriver:

      Haha ja det är fan sjukt, men sååå fint!

  5. Linda skriver:

    Åh vad roligt!

  6. Linnea skriver:

    Hej!! Ååh jag önskar att jag var henne! Skulle så gärna vilja träffa dig, det känns redan som om vi känner varann men du vet inte ens vem jag är haha xD fortsätt med det du gör, du är bäst!!!!

    1. Clara Henry skriver:

      Det är så sjukt, att ni känner att ni känner mig, men för mig är ni bara som typ avlägsna släktingar som kommenterar gulligt på alla mina facebookbilder. Tack gose du!!

  7. Sara skriver:

    Avundsjuk!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg