Bra smink & Lundabesök

12:19 22 Feb 2015

Haay folks

God söndag på er. Hur mår ni? Vad gör ni? Jag mår så bra en kan må när lungorna känns som avdankade sandpapper. Sitter och väntar på att tvätten ska tvättas klart och har världens bästa sminkdag. Det är sant. Kolla hur jämnt mitt fejs är.

Det är sjukt. Vet inte om jag bara har en bra dag i allmänt, eller om det beror på att jag köpte ny foundation igår. Första gången ca NÅGONSIN som jag hittat en nyans som är exakt i min hudton!!! Praise the lord. Från Clarins *springer iväg med hoppsasteg och skriksjunger I’M SO FANCY YOU ALREADY KNOW*

Hallå förresten, alla som bor i Lund! På fredag kommer jag till er igen! OBOJ. Lund håller ett Ungdomsting den 27 februari och jag kommer föreläsa om youtube, feminism, livet och sånt gött under en timma på morgonen. Kom och lyssna!! Det är gratis och bjuds på fika.

Anmäl er senast onsdag HÄR och attenda fb-eventet HÄR. Also, glöm inte att kolla om ni kan ta ledigt från skolan, för av någon anledning ligger tinget under skoltid. Fett värd grej att ta ledigt för, känner jag dock.

17 kommentarer | “Bra smink & Lundabesök”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. nelly skriver:

    ååååhhhh för en gångs skull hade jag fått chansen att se dig. kan dock inte ta ledigt från skolan *suck* *pust* *gråt en skvätt*

    1. Clara Henry skriver:

      Neeeej vad synd :(( Jag kommer dock tillbaka till Lund i maj för ett annat projekt! Då, kanske!

    2. Ida skriver:

      pluggar du i Lunds kommun så ska du få ledigt!

  2. Lovis skriver:

    Kan du inte komma och föreläsa eller något i Göteborg, det skulle vara så kul :))

    1. Clara Henry skriver:

      Det hade varit fett! Om du pratar med en lärare, rektor, fritidspedagog eller liknande och ber hen att maila och boka mig på clarabusiness@splay.tv så ska det säkert gå att ordna.

  3. Felicia skriver:

    Vi ses säkerligen där! Det är grymt att det är på skoltid, ja vet. Kommer man även kunna ställa frågor och snacka med dig?

    1. Clara Henry skriver:

      Kul!! Jag ska försöka hålla föreläsningen till 50 minuter så att det finns tid för 10 minuters frågor. Sen vet jag inte hur mycket tid jag har över tills mitt tåg går, men det kommer säkert gå att pratas lite!

  4. Sandra skriver:

    Kom till Umeå, hallå?!

    1. Clara Henry skriver:

      Prata med nån lärare, rektor, fritidspedagog eller liknande och be hen att maila och boka mig på clarabusiness@splay.tv så kommer jag lätt till Umeå!

  5. Linnea skriver:

    Clara du har ju haft live streams några gånger, typ under 2012 och 2013. Det skulle vara kul om du hade det någon gång igen. Har du funderat på att ha det igen? Kram :D

    1. Clara Henry skriver:

      Har funderat på det pga roligt men har typ aldrig tid hehe. Kanske i framtiden!

  6. Tove skriver:

    Ååå. Vill så gärna komma. Men jag tror inte att jag får ta ledigt från skolan! Men jag bara måste gå till rektorn och fråga om du kan komma och ha föreläsning på min skola! Om du såg på mellodifestivalen är det Åkarp jag kommer ifrån! (Där är verkligen tråkigt, tro mig) så du behöver komma och få oss att skratta! Och prata om det du är bäst på<3 vi får se om jag kommer på fredag men i vilket fall ska jag prata med min rektor! Älskar dig. Du är bäääst!❤❤

  7. Skorpan skriver:

    Har du något tips på vad man ska säga till sin rektor för att sälja in dig, så du skulle kunna komma och föreläsa på skolan?

  8. Jacob skriver:

    KOM TILL SUNDSVALL!! :D

  9. Ida skriver:

    hej clara, kan inte du ändra i texten och skriva att man ska få ledigt för ungdomstinget? så är det enligt Lunds kommun iallafall och inte många som vet, så hade varit fett om du velat skriva till det!

  10. Mia skriver:

    Du var jättebra! Synd bara att man inte kunde snacka med dig efteråt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg