Tack Lund!

8:44 27 Feb 2015

Idag var jag i Lund. Åkte flyg ner i torsdags kväll, bodde på hotell (<3), åt hotellfrukost (<333), föreläste på Stenkrossen i Lund och åkte sedan tåg tillbaka. Det var så kul. Och så mycket folk. Jeez.

Var så stirrig och virrig och uppslukad av all pepp och positiv energi att jag inte ens tänkte tanken på att ta några bilder, så därför är jag instagramtjuv och lånar några som jag blev taggad i. Kolla här:

Jag och alla som inte ens kom in i föreläsningssalen (!!) för att det var för fullt. De satt i ett rum bredvid och tittade på en livestream av min föreläsning. Hur gulligt.

Riktigt bra portträttbild av hörseltolken och min byxklädda punani.

Jag och min babyhårs-soulmate Lova, som var den som kontaktade mig om att föreläsa på Ungdomstinget. Är jag den enda som tycker att vi är lite lika på den här bilden..? Tänk om vi kanske är släkt. Omg.

Pratade om youtube, saker vuxna inte fattar med internet och läste ett kort stycke ur min (blivande) bok…!!! Supa dupa exciting.

När vi tog denna bilden fick jag stå med benen i nittio grader för att alla skulle få plats. Blev plågsamt medveten om hur obefintliga mina lårmuskler är.

Och så slutligen en svartvit selfie, för att svartvitt är underskattat. Tack för bildlånet. Hehe. Och tack alla som kom!!! Ni var så bra! Jag hade så kul. Förlåt igen för alla rapar. Det var inte meningen. Jag har ingen aning om varför jag var så rapig i magen.

Har sagt det förut men det är nayz att säga igen: om någon som läser detta just nu känner att HEY vänta lite kan inte Clara komma till min skola/klubb/förening/församling och föreläsa om youtube/mens/feminism/livet? Då är svaret JA! Det kan jag! Be någon lärare/rektor/ledare maila och boka mig på clarabusiness@splay.tv så kommer jag och så har vi a good time tillsammans.

17 kommentarer | “Tack Lund!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra Nilsson skriver:

    Hon Lova liknar Emma Wattson lite tycker jag :)

    1. Clara Henry skriver:

      Lite, faktiskt!

  2. Daniel Wimhed skriver:

    Hej Clara finns föreläsningen på YouTube? Dessutom så ser jag att du har en ASUS laptop av en modell jag varit intresserad av ett tag. Funkar den bra?

    1. Clara Henry skriver:

      Nej, tyvärr. Och ja den funkar bra!

  3. Ludvig Löfqvist skriver:

    Tack så sjukt mkt för idag! Visste inte att du var så bra på att föreläsa, jag skrattade typ hela tiden…
    Hoppas du kmr till Lund igen, det vore skitkul! (du har ändå varit här två gånger så Vrf int komma igen?)

    Jag blev även sjukt chockad och typ skrek rakt ut när jag såg att du hade gillat min bild på insta, det var helt galet. Jag tkr att det känns väldigt bra att du läser våra åsikter. Du läser kommentarer, gillar våra bilder, föreläser m.m.
    Sjukt bra förebild, innan jag började följa dig visste jag knappt ens vad mens var…
    Du är så bäst!!!

    1. Clara Henry skriver:

      Tack ska du ha!! Fan vad glad jag blir att du tyckte det var roligt. Det var mitt mål. Kommer lätt komma tillbaka till Lund. Kram!!

  4. Ellen skriver:

    Hej, Clara hur frågar man sin lärare eller ev. Vice rektor om du kan komma och föreläsa hos oss? Skulle tycka att det skulle vara the best day in my life. Men jag vet inte hur man övertalar dem att det har med skolan att göra. Skulle bli jätte glad om du svarade på detta!

    1. Clara Henry skriver:

      Coolt!! Det har ju asmycket med samhällskunskap att göra. Dels sociala medier, dels tabut kring mens, dels feminism och dels bara som en inspirerande föreläsning för unga som kanske inte har en aning om vad de vill göra med sina liv. Vill rektorn att jag ska rikta in mig extra mycket på ett specifikt ämne så går det såklart att ordna. Lycka till!

  5. Thea skriver:

    Jag och mina kompisar frågade våran rektor och hon sa att hon var intresserad men sen så tror jag inte att det blev något av det :(

    1. Clara Henry skriver:

      Tjata lite på henne! Hon kanske bara har glömt bort? Gå flera stycken och visa att ni veeeerkligen vill ha dit mig, hehe.

  6. Lina skriver:

    Det var lätt den bästa föreläsningen jag varit på! De första andra är sånna som man somnar på halvvägs in i dem, här satt jag och skrattade hela tiden! Var så nära på att få en bild med dig, tycker att det var sjukt snällt av dig att du stannade så tätt inpå att ditt tåg skulle gå så att så mänga ändå han få ta bild med dig! Jag satt inne i rummet som streemde, men såg nu att jag inte kom med på den bilden heller :( men men, att få gå på en föreläsning av dig har varit en dröm länge, som nu är uppfylld, så tack! <3 :D

    1. Clara Henry skriver:

      Lina! Tack snälla du!!! Vad glad jag blev av att läsa din kommentar. Jag är så ledsen att jag inte hann ta selfies med alla. Även om jag hade hunnit hade det nog dock blivit väldigt opersonligt, jag tycker det är roligare att få prata med folk. Så glad att du gillade min föreläsning, tack snälla du, vi kanske ses igen! Kram!

  7. Nelly skriver:

    Hej! Jag och några kompisar ska verkligen gå till rektorn och kolla om du kan komma till vår skola. Vi behöver dig. Men kommer du vart som helst i Sverige? Tex Småland? ;)

  8. Emilia skriver:

    Hej Clara! Min lärare har mailat dig ang föreläsningen för typ två månader men inte fått något svar. :( men jag och min klass vill verkligen att du ska komma och föreläsa, tror även att många lär behöva lite vett från dig!

  9. Klara skriver:

    Skulle verkligen älska om du kom och föreläste i vår skola! Man får väl ta ett snack med rektorn på måndag dåå… :))

  10. Felicia skriver:

    Hejsan Clara! Så sjukt grymt kul att få träffa dig i Lund! Satt och skrek på donken efteråt för att du retweetade och tweetade mig på Twitter OCH gillade min bild på Instagram! Antar att det blev en ganska bra bild då ;) det var riktigt härligt att träffa dig och jag hoppas verkligen på att få träffa dig i Lund igen! Tack för att du är en sådan bra förebild som du är, ska gå och tjata lite på min rektor imorgon så han kan fixa hit dig till vår skola! Hade inte varit fel om andra hade haft ett lika gott skratt som vi hade under din grymma föreläsning! Ha en bra kväll, Clara! Ses på YouTube, ja och på din blogg haha!

    1. Felicia skriver:

      Glömde bara säga att det var trevligt att träffa någon som är så känd men ändå så down to earth människa! Ganska kul att vi båda blev så snygga sådär bredvid varandra på gruppbilden! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG