Mamma, jag vet att du läser detta, jag lovar att jag inte är gravid i alla fall

10:53 18 Mar 2015

Gomorron blöggysar. Här sitter jag och har swag.

image

Det vill säga hostar. Jättemycket. Först torrt, typ tre hostningar, och då känner jag en slemklump i halsen som sakta rör sig uppåt, som jag JÄTTEGÄRNA vill hosta ut men så fort den närmar sig tungan har jag inte luft kvar att hosta mer och då åker den ner igen.

I-landsproblem.

Annars då? Väntar på bussen och lyssnar på Taylor Swift. Ska till ungdomsmottagningen, träff ett av två, och kolla upp varför jag mensblöder lika ofta som Lady Gaga byter frisyr.

Är lite nervös. Dels för att när jag googlat symptomen blir svaret att jag har cancer (alltid cancer) och dels för att jag hoppas att där inte är några bloggläsare på mottagningen. Kan med att blogga om det, för hela min offentliga aura kretsar typ kring ~*SKäMS INTE FöR DIN KROPP*~ men alltså ungdomsmottagningen. Så mycket tonårsångest på såna ställen. Vill inte bli igenkänd där, och då ska jag ändå bara vispa runt med en tops i punanin för att säkerställa att jag inte råkat få klamydia.

Ah well. Nu ska ni slippa mer privatinfo om min kropp för idag. Vi hörs.

image

16 kommentarer | “Mamma, jag vet att du läser detta, jag lovar att jag inte är gravid i alla fall”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Hej Clara! Hoppas att du får svar hos ungdomsmottagningen. Jag vill bara säga tack för en jävligt bra blogg! Jag såg också att du hade överraskat Shayan (han som var med i trolljägarna) Gud vad kul för honom och vad snällt av dig☺ Keep up the good work!❤

    1. Clara Henry skriver:

      Men tack själv Anna!! Det var så mysigt att överraska Shayan, världens bästa kille ju. Tack och kram!!

    2. amanda skriver:

      Vad heter hans youtubekanal? Vill se :)

  2. Ylva Fischer skriver:

    Hej Clara! Jag jobbar som skolsköterska på en högstadieskola, och mina elever vill att du kommer hit och föreläser. Hur gör jag för att boka dig, hittar inga kontaktuppgifter :-/ Med vänlig hälsning // Ylva

    1. Clara Henry skriver:

      Hej Ylva! Vad kul!! Maila min agent Micke på clarabusiness@splay.tv så kan ni prata ihop er. Hälsa dina elever!

  3. Ts skriver:

    Som ett stort Taylor Swift fan undrar jag vilken din favoritlåt är? Och har du hört hennes tidigare skivor (om inte, gör det)? :)

    1. Clara Henry skriver:

      Jag gillar 1989 och Red-albumen!! De tidigare är lite för mycket country för min smak, lyssnar basically enbart på pop. Min favorit just nu är New Romantics, så jäääävla braaaaa vill bara dansa!!

  4. Malin gustafsson skriver:

    Kan inte du berätta på bloggen eller instagram lite mer om när du överraska shayan på trolljägarna! Skulle vara intressant och veta mer hur det var oså!
    Älskar dig btw! Kram<3

    1. Clara Henry skriver:

      Det kan jag göra imorgon! Tack för tips!! KRAM

  5. ella skriver:

    Fast jag är inte säker på att det där är ett i-landsproblem, tänk typ på barnen i afrika tror inte dem skulle orka hosta så mycket utan att typ.. halvt dö.. men men

    1. Clara Henry skriver:

      Jag dör halvt inombords, det är ett ilandsproblem iaf

  6. Matilda skriver:

    Du är underbar. Vill bli din kompis. Med vänlig hälsning, Matilda (som fyller 26 i oktober)(vilket jag berättar för att poäntera att du har fler fans än alla härliga 13-åringar)(SER FRAM EMOT BOKEN!)(Jag håller tummarna för att du inte har klamydia.)

    1. Clara Henry skriver:

      Åh men GULLE DIIIIIG. Tack så himla mycket. Enligt youtubes analysverktyg har jag faktiskt fler 18-25-åriga följare än 13-17, men det är 13-17åringarna som syns och hörs mest i kommentarsfält så därför blir jag lite extra glad när nån kommer och bryter den stereotypen. KRAM och jag hoppas på klamydiafri jag med

  7. Mielo skriver:

    Hoppas de kommer fram till varför din mens krånglar, sånt är aldrig kul :/

    henniska.blogg.se
    (min blogg om feminism. och livet)

    1. Clara Henry skriver:

      Det hoppas jag med. Förhoppningsvis är det bara kroppen som kände för att vara hipster och blöda två gånger i månaden istället för en.

  8. Elin skriver:

    Punanin? Hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg