Första maj känns som fel datum att skriva ett helt meningslöst blogginlägg på

2:25 1 Maj 2015

Hej blöggy. Jag känner på mig att detta kommer bli ett sånt inlägg med massa webbkamerabilder och ingen djupare mening alls. Den känslan kommer främst från att jag precis öppnade WordPress utan att ha något som helst att skriva om. Det brukar gå så då.

Hej. Ja. Tog denna bilden och tänkte ha den i samma veva som jag hälsade, men så blev det några ytterligare meningar efter det första ”hej”-et, så säger det igen. Hej.

KOLLA VAD JAG HAR DÅ. Guldtubendricka. Nice. Kom hem från Lund igår och hittade en kasse med massa Vitamin Well utanför lägenhetsdörren. ”Grattis till nomineringen önskar vännerna på Vitamin Well”. Tack. Det var gott.

Jag råkade kanske eller kanske inte spilla tre deciliter genom min mungipa när jag tog den här bilden.

Idag är en sån dag när en bara lullar runt hemma och är supervuxen (= tvättar, städar, lagar riktig mat osv). Har väldigt smutsigt hår också. Vilket jag försökt dämpa med torrschampo. Och misslyckats. Men jag är inne på dag tre av tre mellan tvättar, har följt ett strikt tvätta-håret-schema de senaste veckorna för att tajma så att jag tvättar håret kvällen innan Guldtuben och därför har FLAWLESS hår på galan. Det kommer alltså vara rent och kännas fräscht, men ändå ha en natts skalpsvett så att det går att göra en frisyr av utan att det är för glatt och glansigt.

Detta tog många års forskning att komma fram till.

Plan för resten av dagen: ska tvätta klart. Ska kanske till Splay. Ska kanske träffa en vän. Ska möta upp Keyyo som sover hos mig över helgen. Och ska laga tacopaj. Mmmm.

7 kommentarer | “Första maj känns som fel datum att skriva ett helt meningslöst blogginlägg på”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Moa skriver:

    Hoppas det går hela vägen på guldtuben! Finns dom där vitamin wellen att köpa i butik, because i want it. Kommer du vara på gröna Lund imorgon och ha fanträff och isåfall vilken tid? :)

    1. Clara Henry skriver:

      Nä, eller alltså Vitamin Well finns ju i butik, men inte Guldtuben-edition. Smaken existerar nog men vet inte vilken det är, någon rödrosa variant? Och nej, jag kommer tyvärr inte ha fanträff!

  2. Amanda skriver:

    Tacopaj med.. sojafärs? Är det gott, tänker att det blir lite kleggigt

    1. Clara Henry skriver:

      Quornfärs! Och tacokrydda, broccoli och tomat. Blanda med crème fraiche. Svingott.

  3. elli skriver:

    men var är tröööjan ifrån?

    1. Lina skriver:

      HÅLLER MED! Vart är den ifrån?! :P

  4. gostq skriver:

    yo jqg diggqr din blog yp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg