Hur du får ett vackert ansikte (steg för steg)

11:07 10 Aug 2015

Hej blöggy. Här står jag och väntar på att klockan ska gå. Sonja fyller år imorgon så ska ut till Brännö och fira henne idag. Bussen går om en timma och en kvart och jag är helt färdig.

Sak du kan göra för att döda tid: ta selfies.

image

Sak du kan göra för att döda tid #2: slå på funktionen ”vackert ansikte” (som finns inbyggd i de senaste android-mobilerna) dra upp effekten till max och ta mer selfies.

image

Som ni ser är detta en högst användbar funktion. Först hade jag ett anskrämligt face, och sen fick jag en nuna lika skön som prinsessor och rosor. Först syntes alla såna jobbiga ansiktssaker, typ fräknar och ögonbrynshår, med med ”vackert ansikte” syns ingenting. Bokstavligt talat. Alla ba ”är det en spädbarnsrumpa fotad genom dödlig dimma eller är det bara ett vackert ansikte?”. Det är ett vackert ansikte, kära vänner. Ett vackert ansikte.

image

9 kommentarer | “Hur du får ett vackert ansikte (steg för steg)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linnéa skriver:

    Dock tycker jag att den första bilden är mycket mer vacker, du är jättefin som du är<3333 räknat ner minuterna till din nya video! Kram!

  2. Tove skriver:

    Assåå åhh du e så härlig Clara hahah <3

  3. Tilda skriver:

    Tycker också att den översta bilden är finast. Du behöver ingen redigering:) men kul med appar;) http://tildahs.blogspot.se/

  4. Jag skriver:

    Älskar ironin i dina inlägg! Klockrena!!

  5. Malva skriver:

    Åh! Jag fyller också år imorgon. Hälsa henne grattis. ❤️

  6. Naz skriver:

    Men du är ju betydligt finare på den oredigerade bilden ;)

  7. MissBlack skriver:

    Haha va roligt app

  8. Ellen skriver:

    Håller med dem andra kommentarerna ovan! Du behöver ingen redigering för att se vacker ut, du är vacker precis som du är <33! Längtar otroligt mkt till nästa video! :)

  9. amanda skriver:

    hej clara! Jag har en samsung galaxy s6 edge men jag verkar ha tummen i handen då jag inte hittar funktionen ”vackert ansikte” när jag trycker på läge får jag bara upp auto, pro, selektiv fokus, panorama, slowmotion, snabb inspelning, virtuell bild och ”hämta” vad gör jag för galet eller vad beror detta på? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG