Igår var dagen då min ”bok” blev en BOK

7:18 24 Sep 2015

Ahhhh! Vad händer! (Svar: allt. På samma gång. Ifall ni verkligen undrade) omg wtf ftw rofl osv osv. Något sånt. Har ingen aning om hur den vanliga reaktionen brukar vara när någon släpper bok, men det där var mitt bästa försök. Den är här.

image

Igår länsade jag, Asta och Sonja hälften av Stockholms bokhandlar och hittade TILL SLUT ett ex på Akademibokhandeln. Så himla sjukt. Liksom, kolla på det där. Där står jag. Va.

Hade releasefest också. Det var så himla roligt. Var i ett konstant tillstånd av ”:’)” hela kvällen.

image

Fick världens finaste tal av min förläggare Adam, och sen fick jag hoppa upp på en liten fotpall och hålla tal. Vet inte om jag kanske skrek. Det kan även ha varit lite för långt. Men det var roligt. Folk var glada.

image

Sen fick jag signera böcker…

image

Och posea med böcker…

image

Och posea med bff’s…

image

Och posea med familj…

image

Och posea framför mitt namn på en rosa skylt…

Poseandet tog aldrig slut. Det var kul.

Nu sitter jag i taxin påväg till SVT. Idag ska jag vara med i Morgonsoffan (SVT1 kl. 0752!) Malou efter 10 (TV4 kl.1025!) och göra en intervju med Aftonbladet. Sen har jag tvättid. Tack gode gud för det.

image

13 kommentarer | “Igår var dagen då min ”bok” blev en BOK”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Malin skriver:

    1. JÄVLAR va snygg klänningen var! 2. JÄVLAR va brun Johanna är haha! Slut på caps-svordommar. Grattis till bok, ska lägga vantarna på ett ex snarast! Kram!

  2. Lina Liljestam skriver:

    Första gången jag hör talas om dig, nu precis i TV4 !
    Vilken lycka !
    Den coolaste bruden jag någonsin sett med ett så viktigt budskap !
    Grymt !
    Sluta ALDRIG va den du är !!!

  3. Fredrik Hansson skriver:

    Grattis sug på denna karamell länge nu för de har du förtjänat :-)

  4. Såg dej på TV4, hos Malou. *Gillar!*
    Kollade in dej på YouTube. *GILLAR!*
    Hittade hit! *Följer dej på YouTube!*

    Keep up the your work!
    Du inspirerar mej!
    Tack, Clara! <3

  5. Ida-Linn skriver:

    Hej, Lite random sådär men såg på Malou efter tio om att din MK inte funka, att den läcker. De gjorde min också men sen så kom jag på det och nu funkar allt, du kanske har gjort samma fel som jag. eller bara har fel storlek. Men maila om du vill ha tips.

  6. Vendela skriver:

    GRATTIS till boken, sjukt att den äntligen finns att köpa i bokhandeln!

  7. Viktoria skriver:

    Alltså Clara, det är helt jävla sjukt hur grym du är! Har följt dig sedan många år tillbaka och du bara fortsätter leverera hela tiden! Du bidrar till jämställdhet genom att ta upp tabun om mens och du gör det dessutom med humor, vilket är imponerande. Låt ingen trycka ner dig och fortsätt kämpa för en bättre värld! Du är bäst helt enkelt!

    KRAM AND HAVE A GOOD DAY

  8. Elin skriver:

    Grattis Clara!
    Fortsätt att vara den du är för du är så himla cool. Det är bra att det finns personer som vågar och kan ta upp ämnet mens. Du är bäst!

  9. Anonym skriver:

    Du är grym!!

  10. Signe Strindberg skriver:

    Du är grym!!
    Men kan du snälla svara på mitt mail?
    Kramar och kärlek dina största fan Signe och Filippa!

  11. Lina skriver:

    Okej nu ska jag skriva en mindre roman men…
    Jag är lika gammal som dig, utbildar mig för tillfället till sjuksköterska och har världens mest uppfuckade mens med endomitrios och pco. Har lyssnat på din ljudbok från början till slut medans ja städat garderoben (tack för att du gjorde det lite roligare)
    Ur en 21 årigs perspektiv kan detta ha varit den roligaste, mest igenkänningsbara bok jag hört på länge!
    Ur en framtida sjuksköterskas perspektiv var boken välskriven med bra, lättförståelig fakta och något jag som framtida barnmorska nog varmt kommer rekommendera till livmoderbärarna som kommer dit
    Och ur perspektivet av nån som haft sjuk mens från alla första början så var boken helt underbar att lyssna på och fick mig stundtal att vika mig av skratt och stundtal ha en liten svidande klump i halsen

    Så, ville bara tacka för en riktigt välskriven bok, och berömma dig för att du gjort ett så himla bra jobb! Trots att ja inte är en bokmänniska kommer ja köpa den så fort ja kommer till en bokaffär och ställa på hedershyllan ihop med Harry Potter, sagan om ringen och studentlitteraturen

  12. Sofia skriver:

    Fick precis din bok med posten och är överlycklig! Ska bli så jävla kul att läsa den. Plus att jag fick min mens igår, så det är helt perfekt!

  13. Ceci skriver:

    Så himla mycket grattis! SÅ glad för din skull. Släppa bok = det coolaste man kan göra. Ska ner till bokhandeln på. en. gång. nu och köpa!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp